2777
2789

سلام اگه دیر جواب دادم ببخشید حمومم انقدر عذاب وجدان دارم تو حموم دارم اشک میریزم و تایپ میکنم

خدا منو ببخشهه😢😢😢

همسرم عقدم برای روز زن برام عروس هلندی خریده بود البته ب گقته خودم ک خیلی دوست داشتم داشته باشم

همسرم رفتن مسافرت ب خاطر کارش کنارم نیستن ازم دورن.

همش ۴ روز نگهداری کردم ازش دیدم خیلی سخته نمیتونم از پسش بربیام آگهی کردم دیوار فروختمش ب همسرم هم گفتم گفت دیدی گفتم وابستگی میاره سخته و خودش ناراحت شد...

بگذرد الان همش ۴ روز نگهداری کردم جوری بهش وابسته شده بودم انگاری بچه خودم بود😢😢😢😭

حالا ب کسی ک فروختم همش تماس میگیره میگه چرا اینجوریه؟ مریضه ؟ گفتم ن کفت آخه هیچی نمیخوره هم پاهاشو میبره بالا بی حاله و..گفتم موقع تحویل اینجوری نبود واقعه هم اینجوری نبود گفتم ببرین دامپزشک دیگه نمیدونم ببره یا ن

ب خدا خودم شرایطشو ندارن ماشین ندارم وگرنه میبردم

اینم بگم عروس هلندیم بهم وابسته نشده بود دستم نمیومد زیاد

توروخدا بگین چیکارکنم حالم خیلی خرابه😢😢

و همینطور شرایطشو ندارم بگیرم از طرف

و همینطور خدا منو میبخشه نتونستم نگهداری کنم؟

😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم برام یه قناری آورد از همون روز اول گفتم ببر دوست ندارم تو قفسه دلم میگرفت بعد چند ماه برد

تو خیلی جالب بودی که سریع فروختیش😂بعدم گریه میکنی

اونم تو حموم😐🤭😂

💕🧚‍♀️                                               

کلا نگهداری پرنده ها گناهه..بماند که توام کار چیپی کردی طرف کادو داده بردی فروختیش😐😂

اره ب همسرم زنگ زدم گفتم خیلی ناراحت شد بعد گقتم تو نگفتی ک من ب انتخاب خودم گفتم دقدم واقعا نمتونم نگهدارم ق جورایی قانعش کردم الان ناراحت نیس