2777
2789

سلام خانما 

من امشب خیلیییییی جیغ زدم و خیلی گریه کردم😔خیلی زیاداا

الانم تازه فکنم رفتم توی ۲۳ هفته یعنی برای جنین مشکلی پیش میاد؟

خیلی نگرانم🙁

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا مشکلی پیش نمی یاد نترس.فقط خودت سردرد و روحیه خراب شدی.انشالله اوضاع بهتر میشه.ولی نترس به بچه چیزی نمیشه.بچه من انقد آرومه که ماشالله.تو بارداریش چند تا شوک بهم وارد شد و عین شما کردم

سعنی کن تو مدت حاملگیت ب همه چی چیز بیخیالباشی ب هیچی فک‌نکنی 

رو بچه تاثیر میزاره

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
استرس برا بچت خوب نیست اصلااا

یعنی الان چیزیش میشه؟😭

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
چرا جیغ زدی؟استرس و ناراحتی رو بچه اثر میزاره ولی مشکل خاصی پیش نمیاد

یعنی میشه بیماری های روانی بگیره؟😔

نه بابا منم تو بارداری از این کارا کردم جنین میفهمه اما اتفاق بدی نمیفته

جدی 

نه اصلا مشکلی پیش نمی یاد نترس.فقط خودت سردرد و روحیه خراب شدی.انشالله اوضاع بهتر میشه.ولی نترس به ب ...

خدا ببخشه بهت خداروشکر🥰

یعنی میشه بیماری های روانی بگیره؟😔

اصلا و ابدا.. من که بهت میگم حتی بعد از شوکی که بهم وارد شد شکم درد گرفتم انقد جیغ و داد کرده بودم و غصه خورده بودم.ولی الان دوسالشه بچم و آروم و مهربونه ماشالله.ولی بچه اولم که بارداری بی استرسی داشتم یه کم عصبیه.بخاطر همین میگم ربطی نداره...

نه بابا بقول دووستمون متوجه میشه و فکرکنم وزن نگیره.

جدی میگی😭😭