2777
2789
عنوان

مامانا خیلی خیلی ناراحتم 😔😔😔😔

479 بازدید | 13 پست

دخترمو حدود بیست ماهگی با میل خودش از پوشک روز گرفتم ، الان حدود دو سال و نیمشه ، ده بیست روزه همکاری نمیکنه ، از هر پنج بار دو بازشو میگه جیش داره ،سه بارش شلوارشو خیس می‌کنه ، منم هی میگم جیش تو شلوار نداریم ، فقط دستشویی ،میگه باشه و باز همون اش و همون کاسه 

حالا من دیگه کم آوردم و سه چهار باری دعواش کردم ، دعوا که اخم و گفتم مگه بچه کوچولویی و پس پوشک ببندم و خیلی ناراحتم از اینکارت و .‌‌..

امشب هم یه کوچولو داد زدم سرش با اینکه می‌دونم خیلی بده دعوا کردن سر جیش و کلی کتاب هم خوندم خیر سرم حالا خیلی ناراحتم ،اثرش موندگاره توی روانش؟؟؟ خیلی عذاب وجدان دارم

ناراحت نباش عزیزم حالا اتفاقیه که افتاده نگران نباش دیگه دعواش نکن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

خودم بچه ندارم، ولی معتقدم باید صبر کرد، هروقت بچه، آمادگیشو داشت بعدش از پوشک گرفتش. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار اشتباه والدین اگر مستمر و تکرار شونده باشه آسیب زا هست .حالا دیگه شما دعواش نکن. اینکه گاهی لب ...

یعنی به نظرت سه چهار بار در عرض این چند روز تأثیر بد گذاشته؟؟ یا اگه دیگه نکنم تاثیرش می‌ره ، دارم همینجوری گریه میکنم

سلام عزیزم خوبی دختر گلت خوبه ببخشید من بعد یکسال اومدم دوباره ازتون بپرسم دخترتون هنوزم گاهی به جایی خیره میشه؟ طبیعیه؟ همه چیز اوکی هست ایشالا؟ ممنون میشم جوابمو بدید🙏