2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم فوت کرده ی نظر میخوام میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8829 بازدید | 301 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی تیکه ازون شهری گلم مالکش نیستی که دوس دارم اسمشو بیارم اکه بی ادبی کرده بودم اره حق داشتی ولی ن ...

همه جا خوب و بد داره و استثنا هم نداره. ولی شما که میگی یه هفته است پات رو باز کردن باید خیلی مواظب باشی آخه هنوز به مراقبت نیاز داره.

همه جا خوب و بد داره و استثنا هم نداره. ولی شما که میگی یه هفته است پات رو باز کردن باید خیلی مواظب ...

منم مشکلم همونه دیگ پرو پرو میگه آبحیمینا دست تنها از صب دارن کار میکنن حاضرشو بیا کمک کن من خودم کمک لازمم 

والا اخه خودشونم میدونن چه مردمانی هستن تعصب کور کورانه و بیجا دارن البته بازم میگم اکثرشون نه همشون ...

شما خوبی

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
شما خوب تری 

بله با افتخار 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
شما خوب تری 

شما فارسا مادر شوهرتون یکن