2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم فوت کرده ی نظر میخوام میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8829 بازدید | 301 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودم رشتن ی دختر عمو دارم اینجا بعضی وقتا اون میومد

عزیزم شوهرت ک اختیارتو داره بهت میگ اماده شو میخاد ک اینجاتنهانباشی وگرن کار مراسم پسرعموشوهرت ک اینقدرهاهستن انجام بدن تو بری تو مراسم احترام ب شوهرت گذاشتی حرف شوهرتو هیچ حساب کردی اومدی اینجاازبقی نظرمیگیری واقعانمیدونم چ بگم

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
احسنت . به کسی عزت بزار که عزت برات قائل باشه. بعدا گله هم بکن بهشون که روزی که به کمکشون نیاز داشتی ...

کاریشون ندارم خدایی اصلا حوصلشو ندارم یعنی ولی این یدونه واسم گرون تموم شد مامانم منو سپرده دسته اینا درسته هیچکس مادر آدم نمیشه ولی حدعقال میتونست یکم مثل مادرم رفتار کنه من که رفتار بدی باهاشون نداشتم 

عزیزم شوهرت ک اختیارتو داره بهت میگ اماده شو میخاد ک اینجاتنهانباشی وگرن کار مراسم پسرعموشوهرت ک این ...

ببخشید با شوهری که همسرش پاش شکسته به خاطر شکم میره خونه مادرش که گرسنه نمونه و زنشو تو این روزای سخت تنها گزاشته باید چجوری رفتار کرد میخوای سرشو بیاره جلو بگه بکوب تو سرم 

کاریشون ندارم خدایی اصلا حوصلشو ندارم یعنی ولی این یدونه واسم گرون تموم شد مامانم منو سپرده دسته این ...

شخصیتشو نشون داده مادر شوهرت و از دختراشم نمیشع انتظار داشت چون زیر دست اون مادر بزرگ شدن تعجب من از شوهرته چطور تنهات گذاشت رفت از ترس کرونا!!!!!من جات باشم میگم من نمیام میترسم کرونا بگیرن از من .

عزیزم شوهرت ک اختیارتو داره بهت میگ اماده شو میخاد ک اینجاتنهانباشی وگرن کار مراسم پسرعموشوهرت ک این ...

اگه به فکر تنها بودن یا نبودن من بود که موقعی که من احتیاج داشتم تنها نباشم تنهام نمیزاشت احترام مقابل احترام کی گفته اختیارمو داره مگه من لباسشم که اختیارمو داشته باشه ببخشید ولی اگه شوهر شما رو شما اختیار داره اون ی چیز دیگ ولی منو نخریده که

شخصیتشو نشون داده مادر شوهرت و از دختراشم نمیشع انتظار داشت چون زیر دست اون مادر بزرگ شدن تعجب من از ...

نه حرفی نزدم فقط گفتم که پام درست جوش نخورده اگه یکم زیاد حرکتش بدم ممکنه دوباره بشکنه مامانینا تو باز تو زحمت بیوفتن

اولین پستی بود که از تعجب نمیدونم چی بگم !!!!!!! شوهرت اختیارتو داره!!!!!! شوهر موقع مریضی و سختی زنشون ول میکنه میره مه شکمش خالی نمونه زن ادم نیست اونوقت !!!!!!!!!!