2777
2789
عنوان

خواهرا میایین کمکم🤦🏻‍♀️

127 بازدید | 13 پست

من نامزدم هر چی تدارک مهمونی باشه خانواده نامزدم ب من میگن ولی خانواده من اگه خواهرام با شوهراشون جمع باشن یا برادرم بیاد شهرمون کلا جمع و مهمونی اصلا بهش نمیگن...منم روم نمیشه خودم دعوتش کنم.والله دلم گرفته از کار مادر پدرم نمیشه یه دعوت کنن نامزد من هم باشه تو جمعمون اوایل نه ولی چند بار مهمون داشتیم خانواده عروسمون که عروسشون و داداشش هم سن من و نامزدم هس اصلا یه تعارفم نکردن بیاد شامی ناهاری متوجه شد که ۳روز اونا بودن و دعوتش نکردن خودش ناراحت شد اونقدر که ب من گفت.

دلم پر از دستشون فقط یه دو هفته بعد میرم خونم

میخوام بدونم بگم بهشون با نگم ..بگم که بدونن خنگ نیسنم؟

اینم بگم که نامزدم واقعا پسر خوبیه تا الان هیچ بیخرمتی نکرده 

تو اگه میخوای باشه خودت دعوتش کن به مادرپدرتم بگو دلم میخواد اونم باشه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت دعوتش کن از طرف خونوادت..به خوتوادتم بگو ک دوس دلری همسرت باشه تو جمعتون

چه تلپاتی 😐

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

خودت باید ب خونوادت بگی بعد شوهرتم خودت دعوت کنی بگی مثلا مادرزنت دعوتت کرده امشب خوشبحالت و...

باید اینجوری سمت خودتون بکشی هرچیزی رو بهش نگو

مامان من نامزدی میدونست باید دعوت کنه ولی توجه نمیکرد ینی ادم حساب نمیکرد تاجایی ک شوهرم بهم گفت خودش الان منو دعوت میکنه منم ب شوهرم میگم

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 

میتونی چند بار خودت نری. حتی اونموقع ها برو پیش نامزدت. علتشو بپرسن بگو دوست دارم نامزدمم پیشم باشه. اینطوری نامزدتم متوجه میشه براش ارزش قائلی.

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔

اره بگو تاهمیشه یادبگیرن احترام بزارن منم عقدم واسه عروسی اقوام رسم ندارن با عقدی هاتماس بگیرن دعوت کنن منم همسرم گفت میبایس به خودم بگن دبه منم به مامانم گفتم اوناهم تماس گرفتن الانم مراسمی باشه تماس میگیرن باهمسرم صحبت میکنن

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
متوجه نشدم عزیزم😕

دقیق عین هم گفتیم اخه 😂

میتونی چند بار خودت نری. حتی اونموقع ها برو پیش نامزدت. علتشو بپرسن بگو دوست دارم نامزدمم پیشم  ...

یه بار ب خونوادم‌گفتم ...گفت معنی نداره جمع خانوادکی باشه شاید عروس عروسمون راحت نباشه...کلا ارزش نمیزارن