2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلیش

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 19 پست
نه برام مهم نیست چون بهش اعتماد کردم که باهاش ازدواج کردم ولی اگه ببینم قضیه داره بدتر از اینا میشه ...

اخه ميگن گذشته مهم نیس در صورتی که تاثیری توی حال نداشته باشه 

اون الان داره عکساش و استوریاشو میبینه 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
اخه ميگن گذشته مهم نیس در صورتی که تاثیری توی حال نداشته باشه  اون الان داره عکساش و استوریاشو ...

ببینه ولی اگه شورش دراومد تمومش کن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟از کجا فهمیدی؟انکار نکرد؟چرا انفالو نکرده ؟فکرمو درگیر کرده اين موضوع 

عکس نامزدیمون رو گذاشت اون هم از لجش اومد زیرش (نوشت مبارک باشه به پای هم بمونید اگه موندن بلدی) در حالی که ما وقتی دوست شدیم که اونا چند ماه بود به هم زده بودن خودش هم خبر داشت ما با هم دوستیم خلاصه قیامت کردم که چرا بلاک آنبلاک نکردی که آنفالو شه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
عکس نامزدیمون رو گذاشت اون هم از لجش اومد زیرش (نوشت مبارک باشه به پای هم بمونید اگه موندن بلدی) در ...

واقعا هر چی کم لطفیه بیشترش از طرف هم جنس خودمونه،آخه تو که میدونی الان طرف تو رابطس یا متاهل شده دیگه دست از سرش بردار 🤦🏻‍♀️

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
واقعا هر چی کم لطفیه بیشترش از طرف هم جنس خودمونه،آخه تو که میدونی الان طرف تو رابطس یا متاهل شده دی ...

😞😞

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده