2777
2789
عنوان

اسپند برا لاغری شکم و پهلو

265 بازدید | 0 پست

بچه ها میدونستین اسپند برا لاغری خوبه؟من همین الان با ی دکتر طب سنتی صحبت کردم بعد سرچ کردم این مقاله رو دیدم

خواص اسپند در لاغری شکم و پهلو عبارتند از :

با مصرف اسپند ، احساس سیری می کنید و کمتر غذا میل می کنید . خوردن اسپند ، به سوخت و ساز بدن کمک میکنه . با مصرف اسپند ، استرس و نگرانی شما از بین میره . پس اگه شخصی هستید که هنگام نگرانی و استرس غذای بیشتری میل می کنید ، با خوردن اسپند ، به اندازه غذا میل می کنید . 2 – اسپند ، در طب سنتی کاربرد زیادی داره . به عنوان داروی گیاهی استفاده میشه . خواص اسپند عبارتند از : 1 – برای درمان اختلالات عصبی استفاده میشه . 2 – به عنوان داروی تقویت کننده ی غرایز جنسی هم شناخته شده . 3 – خاصیت ضد باکتریایی داره . 4 – برای درمان تب و مالاریا استفاده میشه 5 – درمان آسم 6 – برای کاهش وزن و لاغری هم مصرف میشه . 7 – ضد قارچ و ضد ویروسه . 8 – برای درمان افسردگی خوبه چون ماده ی شادی آور داره . و ….

https://namehnews.com/fa/news/583618/معجزه-اسپند-در-لاغری-شکم-و-پهلو-

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم