2777
2789
عنوان

دوست شوهرم😡

494 بازدید | 21 پست

شوهر من یه دوستی داره ک بعضی وقتا براش فیمای بیخود میفرسته فیلم از دخترای ....بنظرتون چ عکس العملی نشون بدم اگه بهش بگم دعوا رامیندازم ولی اینجوری هم حرسم میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال باش 

ببینه چی میشه مگه حالا گاهی

اصن انگار تو ندیدی ک چی میفرسته براش 

اگه دیدی خیلی دیگه داره زیاده روی میکنه ب جای شوهرت براش بنویس لطفا نفرست من متأهلم خانمم ببینه ناراحت میشه 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

یبار گوشی شوهرم دست من بود 

براش داخل فرستاد منم جوابشو دادم

پوشتم من زنشم گوشی رو دادم به خودش میگم جوابتو بدع بیچاره تا چند وقت روحش نمیشد داخل روم نگاه کنه 

🤣🤣🤣🤣

وا چیکار داری دوستشه دیگه.من همه ی دوستا همسرمو میشناسم خیلی آقا و خوبن فقط تو یه گروهین گه گاها عکس و فیلم ناجور میفرستن و میخندن.شوهرم خودش گاهی به منم نشون میده و میخندم اصلا ناراحت نمیشم چون واقعا با شخصیتن دوستاش.و باور کن وقتیم تلفن شوهرمو کنترل میکنم اصلا اون گروهو باز هم نمیکنم چون اصلا برام‌ مهم نیست 

یاشاسین آذربایجان💓✌

برای اینکه میترسه.باهاش راحت باش سخت نگیر چون تو خفا نگاه میکنه و این بدتره.نزار عادت کنه به مخفی کا ...

یعنی عادیه؟؟؟پس چرا من انقد ناراحت میشم اخه دوس ندارم نگا کنه خب اونم برا یکی دیگه میفرسته

بگو مگه من واست کمم که میشینی این چیزارو نگاه میکنی؟اگه اینطوریه منم تلافیشو سرت در میارم.

البته اگه واسه شوهرت جواب بده

من به شوهرم گفتم دور دوستاشو خط بکشه که خدارو شکر کشید.بااین چیزاهم اصلا شوخی ندارم😔وقتی این چیزارو نگاه میکنه یعنی تو واسش کمی و اونا خیلی بهتر از تو هستن

یعنی عادیه؟؟؟پس چرا من انقد ناراحت میشم اخه دوس ندارم نگا کنه خب اونم برا یکی دیگه میفرسته

به نطره من که عادیه.باور کن این دوستای شوهرم اینقدر باشخصیتن که نگو یه پارچه آقان یعنی عین برادرامن.ولی بین خودشون این  چیزا رو میفزستن و میخندن منم اولاش کمی برام عیر قابل قبول بود بعد دیدم واقعا هیچ مشکلی نداره و فقط برای خنده اس و شوهرمم فقط میخنده و استیکر میفرسته خیلی خوشش بیاد به منم نشون میده منم میخندم و اصلا عکس العمل نشون نمیدم.سعی کن زیاد عکس العمل نشون ندی باور کن هیچی نیست و نو درصد مردا همینن.واسه شوخی و خنده میفزستن.حالا من با اون چند درصد مریض کاری ندارم ولی تو شوهرتو باید بهتر از همه بشناسی و خودت میفهمی که واقعا تو دلش چی میگدره

یاشاسین آذربایجان💓✌