2777
2789
عنوان

دوست شوهرم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 21 پست
به نطره من که عادیه.باور کن این دوستای شوهرم اینقدر باشخصیتن که نگو یه پارچه آقان یعنی عین برادرامن. ...

میدونی چه فیلمایی رو میگم دیگه؟؟

میدونی اخه شوهرم حساسه رو گوشیش یعنی اصلا من رمز گوشیشم ندارم میگه بخدا هر وقت بخای بهت میدم هیچیم برا پنهون کردن ندارم ولی خوشم نمیاد به گوشی من دست بزنی منم همش شک میکنم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چه فیلمایی رو میگم دیگه؟؟ میدونی اخه شوهرم حساسه رو گوشیش یعنی اصلا من رمز گوشیشم ندارم میگه ...

خب هر کسی همسر خودشو بهتر میشناسه.مثلا گوشی شوهره من رمزشو من میدم اون اصلا تو این خط ها نیست اصلا کاری نداره با هم راحتیم..

یاشاسین آذربایجان💓✌

اصلا عادی نیست عزیزم.آدم بهش برمیخوره دیگه

من چون هم همسرمو هم دوستاشو میشناسم ناراحت نمیشم برام‌مهم نیست.در ثانی فیلم پو. ن نمیفرستن که تیکه های بد و اینا اونم گاها نه همیشه

یاشاسین آذربایجان💓✌

من چون هم همسرمو هم دوستاشو میشناسم ناراحت نمیشم برام‌مهم نیست.در ثانی فیلم پو. ن نمیفرستن که تیکه ه ...

همیشه همون کسی که بهش اعتماد داری و میشناسیش و بهش اعتماد داری بهت خیانت میکنه!اونم مردا که اصلا بهشون اعتمادی نیست‌.من که ازین چیزا تو گوشی شوهرم ببینم گوشیشو میشکونم

همیشه همون کسی که بهش اعتماد داری و میشناسیش و بهش اعتماد داری بهت خیانت میکنه!اونم مردا که اصلا بهش ...

باشه عزیزم راحت باش.هر کسی یه جوریه.اصلا انگار حرفای من  نخوندین.من عروس امروز و دیروز نیستم خیلی وقته ازدواج کردم اصلا خداروشکر این چیز ا تو زندگی ما جا نداره و همسرم فوق العاده مرد زندگی و با خداست.یاد بگیریم‌زندگی دیگران رو با زندگی خودمون مقایسه نکنیم و نتیجه نگیریم.

یاشاسین آذربایجان💓✌

همیشه همون کسی که بهش اعتماد داری و میشناسیش و بهش اعتماد داری بهت خیانت میکنه!اونم مردا که اصلا بهش ...

من‌نمیگم که بشینه صبح ت شب فیلم پو. رن ببینه که.میگم با جنع دوستان چند تا کلیپ مثبت ۱۸ هم بفرستن واسه هم مشکلی نداره و نباید زیاد سخت گرفت

یاشاسین آذربایجان💓✌