شوهر من یه دوستی داره ک بعضی وقتا براش فیمای بیخود میفرسته فیلم از دخترای ....بنظرتون چ عکس العملی نشون بدم اگه بهش بگم دعوا رامیندازم ولی اینجوری هم حرسم میگیره
به نطره من که عادیه.باور کن این دوستای شوهرم اینقدر باشخصیتن که نگو یه پارچه آقان یعنی عین برادرامن. ...
میدونی چه فیلمایی رو میگم دیگه؟؟
میدونی اخه شوهرم حساسه رو گوشیش یعنی اصلا من رمز گوشیشم ندارم میگه بخدا هر وقت بخای بهت میدم هیچیم برا پنهون کردن ندارم ولی خوشم نمیاد به گوشی من دست بزنی منم همش شک میکنم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون هم همسرمو هم دوستاشو میشناسم ناراحت نمیشم براممهم نیست.در ثانی فیلم پو. ن نمیفرستن که تیکه ه ...
همیشه همون کسی که بهش اعتماد داری و میشناسیش و بهش اعتماد داری بهت خیانت میکنه!اونم مردا که اصلا بهشون اعتمادی نیست.من که ازین چیزا تو گوشی شوهرم ببینم گوشیشو میشکونم
همیشه همون کسی که بهش اعتماد داری و میشناسیش و بهش اعتماد داری بهت خیانت میکنه!اونم مردا که اصلا بهش ...
باشه عزیزم راحت باش.هر کسی یه جوریه.اصلا انگار حرفای من نخوندین.من عروس امروز و دیروز نیستم خیلی وقته ازدواج کردم اصلا خداروشکر این چیز ا تو زندگی ما جا نداره و همسرم فوق العاده مرد زندگی و با خداست.یاد بگیریمزندگی دیگران رو با زندگی خودمون مقایسه نکنیم و نتیجه نگیریم.