2777
2789
عنوان

ازدواج باکوچکترازخود

2496 بازدید | 35 پست

خانماکسی هست که خودش یاتواطرافیانش باکوچکترازخودش ازدواج کرده باشه اگه هست لطفابگین چن سال اختلاف سنی داشتن بعدش هم خوشبختن یانه ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم ۳ سال بزرگتره

دوستمم ۲ سال و ۸ ماه بزرگتره

جفتشونم خوشبختن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بله 

سه سال از همسرش بزرگتر بود و اون خانم یه جورایی نقش مادر و همسر داشت

بعد از ۱۴ سال اختلافهای شدیدی پیدا کردن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

خودم یک و نیم سال بزرگترم. هشت سال گذشته و هنوز انگار ماه عسلمونه 😄

خیییییلیا تو فامیل خودم و همسرم یکی دوسال اختلاف سن دارن که کاملا طبیعیه 

یکیو داریم پنج سال بزرگتر از شوهرشه که خوبن باهم پونزده ساله 

عجیبش پسرخالمه که نه سال از زنش کوچیکتره. بیست ساله ازدواج کردن و راضین

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

بابای من از مامانم 5سال کوچکتره 

اختلاف نظر داشتن 

ولی 37 ساله دارن باهم زندگی میکنن😂😂

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

خودم پنج سال بزرگترم زن داداشم شش سال . خوشبختیم . بلوغ عقلی و عاطفی مهمه نه سن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام