2777
2789
عنوان

ازدواج باکوچکترازخود

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 35 پست

من یکسال و دو ماه بزرگترم مشکلی نداشتیم حالا

خواهرم یه خواستگار داره هشت سال از خودش کوچیکتره خودش راضی نبود به خاطر اختلاف سنی زیاد ولی پسره خیلی مصر بود و کوتاه نیومد الان تو مرحله آشنایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم۵سال.دائما شوهرش بهش مگه تو پیری و خیانت میکنه.فقط ۵سال😐

اره منم ازهمی حرفامیترسم اکقرخواستگارام کوچکترازخودمن میگن برامون مهم نیس ولی اعتباری به این اقایون نیس متاسفانه

از لحاظ عقلی آقایون از اون خانم ها دیرتر به بلوغ فکری میرسند 

حالا مثلا پنج سال هم بزرگتر باشی

باید هم نقش مادر باشی و هم همسر

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

من ی نفرو میشناسم البته دورا دور 

تو زندگیش نرفتم ببینم چجوریه ظاهرا مشکلی ندارن پسره ۸ سال کوچیک تر از دخترس

ولی عقل حکم‌میکنه اینمدلی ادم ازدواج نکنه مردا خیلی بچه ان عقل زنا بیشتر از مرداس برای همینه ک دخترا زود تر از پسرا ب سن تکلیف میرسن 

تو همین نی نی سایت ببین چقدر مدرا بچه ان و رفتای بچگانه اننجام میدن حالا فرض کن کوچیک ترم باشن مدام مثل ی مادر باید باهاشون رفتار کرد اخر هم زن خسته میشه هم مرد 

من دختر عموم‌پسر دایبم و مادر شوهرم همه خ شبختیم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اره منم ازهمی حرفامیترسم اکقرخواستگارام کوچکترازخودمن میگن برامون مهم نیس ولی اعتباری به این اقایون ...

نظرمن اینه به مرده کوچیکتر نمیشه به چشم یه تکیه گاه نگاه کرد.البته بی احترامی به دوستان نشه فقط نظرشخصیمه💓

یه تجربه دیگه م دارم 

ممکنه یه عده بیان بگن واااااای ما تا حالا اطرافمون پیش نیومد کسی حتی یه ماهم از زنش کوچیکتر باشه

خدمتشون عرض میکنم که هست و لی شما خبر نداری!!!! 

خیلیا متاسفانه به دلیل عرف غلط و فرهنگ پایین بعضی جاها در این زمینه این مساله رو پنهان میکنن!!!

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
من ی نفرو میشناسم البته دورا دور  تو زندگیش نرفتم ببینم چجوریه ظاهرا مشکلی ندارن پسره ۸ سال کو ...

دقیقا همینطوره

از لحاظ منطق و عقل اشتباهه

و خانم هم باید فقط مثل بچه سازکاری کنه و صبر به خرج بده تا آقا بعدها متوجه بشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را