2777
2789
عنوان

بعد از دو iui ناموفق طبیعی باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 39 پست

[QUOTE=209428865]دوست من با ي جنين بچه دار شد انشاالله كه ميشه🙏،دكترتون نگفت prp كنين؟ براي اينكه احتمال گرفتنش زيا ...[/QUOTEیعنی بازم سقط کردین ؟الان بچه نداری ؟ مورفولوژی پایین باعث سقط میشه  ....

[QUOTE=209428865]دوست من با ي جنين بچه دار شد انشاالله كه ميشه🙏،دكترتون نگفت prp كنين؟ براي اينكه احتمال گرفتنش زيا ...[/QUOTعزیزم تاپیکات و خوندم ناراحت شدم مثل من شدی مثل دیونه ها بازم شروع کردم دارو ...هم خودم هم شوهرم یه چیزایی میگم شاید به درد خورد جلبک اسپیرولینا و کلرلا بده شوهرت با فرتیل اید ...ماساژ یخ برای شوهرت ..چای زعفران اینا خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون  عزیزم این ماه میرم ببینم دکتر چی میگه هزینه پی ار  پی  چقده ؟

سلام ميبخشي من دو هفته مسافرت بودم ، پيامارو نديدم، هزينه شو نميدونم ولي كلا بعد از يكي دوبار كه انتقال منفي بشه اينكارو پيشنهاد ميدن، دوستم چون ي جنين داشت و بار دومش بود اينكارو كرد

[QUOTE=209428865]دوست من با ي جنين بچه دار شد انشاالله كه ميشه🙏،دكترتون نگفت prp كنين؟ براي اينكه ا ...

نه ندارم، اتفاقا همسرم مشكل موفولوژي داره، دكتر گفته بود با iui نتيجه ميگيرين كه من حوصلشو ندارم ميخوام ivf كنم، همه كاراشو كردم فقط مونده انتقال

[QUOTE=209428865]دوست من با ي جنين بچه دار شد انشاالله كه ميشه🙏،دكترتون نگفت prp كنين؟ براي اينكه ا ...

ببين مطمئن باش نتيجه ميگيري ، خواهرشوهر من مشكل شوهرش زياد بود و سنش هم بالا ولي دوقلو بچه دار شد 

سلام خانومي خوبي؟ چخبر؟ انشاالله كه نتيجه گرفته باشين

من ازمايش ايمني دادم تازه فهميدم مشكل چيه، گفتن لنفوسيت تراپي كنم 

سلام خانومي خوبي؟ چخبر؟ انشاالله كه نتيجه گرفته باشين من ازمايش ايمني دادم تازه فهميدم مشكل چيه، گف ...

سلام عزیزم  من ای وی اف کرده بودم پارسال دی ماه و فقط یه جنین داشتم که فریز شد با اینکه امیدی نداشتم ابان رفتم برا انتقال ...و شکر خدا لطف خدا شامل حالم شد و با بک جنین حامله شدم الان ۱۴ هفته ام ...ان شاءالله  قسمت شماهم بشه 

سلام خانومي خوبي؟ چخبر؟ انشاالله كه نتيجه گرفته باشين من ازمايش ايمني دادم تازه فهميدم مشكل چيه، گف ...

مشکل تو پیدا کردی به امید خدا هر چه زودتر هم‌نتیجه بگیری 

سلام عزیزم  من ای وی اف کرده بودم پارسال دی ماه و فقط یه جنین داشتم که فریز شد با اینکه امیدی ن ...

عزییزم خیلی خوشحال شدم

مبارکه😍🎉

انشاالله با آرامش و صبوری این دوران طی کنی و سالم و سلامت بچه ت بدنیا بیاد🙏🌺🤰🏻