2777
2789

خودمو آماده کرده بودم این ماه وقت بگیرم برای ivf.

امان از این دکترایی که بجای دوتا قرص تقویتی الکی قرص و امپول برای تحریک تخمدان میدن و مریض با استرس هی میره مطب و میاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویتی چی خوردی ؟

عزیزم دکتر بعد چندین بار فقط ی فرتیل اید داد، که اون قرص خیلی خوبه

ولی من خودم قرص اوابوست گرفتم، متاسفانه داروخونه ها نمیدن الکی میگن نداریم برای تقویت تخمک

عزیزم دکتر بعد چندین بار فقط ی فرتیل اید داد، که اون قرص خیلی خوبه ولی من خودم قرص اوابوست گرفتم، م ...

فرتیل برا همسرتون ؟چقد خوردین این داروهارو چه مدت و روزی چن‌تا ؟

خداروشکر تبریک میگم‌انشالله بسلامتی و دلخوشی این ایامو بگذرونید و بغلش بگیرید  دکترا فقط واسطه ...

مرسی عزیزم

دقیقا منم یکم استرسم کمتر شده بود فقط یبار دعا کردم خدا بخاطر هزینه های بالای ivf کمک کنه کارم به اونجا نکشه

فرتیل برا همسرتون ؟چقد خوردین این داروهارو چه مدت و روزی چن‌تا ؟

من ابان برای بار دوم iui کردم  از اوایل ابان تا آذر خوردم، خودم فکر میکنم اووابوست خیلی تاثیر داشت

تازه دکتر بمن گفته بود من مشکلی ندارم فقط چون ۳۵ سالمه خب یکم کیفیت تخمک میاد پایین، مشکل اصلی همسرم بود که مورفولوژیس پایین بود و دکتر گفت باید از روشای کمکی استفاده کنین، که همسرمم از اواسط ابان دوتا قرص ایرانی خورد با الکارنتین و ویتامین ای و خرنوب 

من ابان برای بار دوم iui کردم  از اوایل ابان تا آذر خوردم، خودم فکر میکنم اووابوست خیلی تاثیر د ...

ممنون منم‌۳۴ سالم ایو ای و میکرو هم کردم منفی شد ...دو تا بارداری پوچ داشتم خیلی ناامیدم ...درد پریود دارم ۳روز مونده به پریودم ....شوهرم فرتیل اید می خوره اما خودم اوابوست ام تموم شده شما از کجا خریدی ؟