2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم گلم همچنین فک کنم اینا رو تو خوابم ببینم

عزیزم گلم اباجی 

همه چی تو دست خودت هستش 

لب خندون و دل شاد 

یک ضرب المثلی بین فرهنگیان هستش 

خیلی هم باب شده بین مردم 

عوض اینکه حرص بخوری حرصشون بده 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
عزیزم گلم اباجی  همه چی تو دست خودت هستش  لب خندون و دل شاد  یک ضرب المثلی بین ...

چیو حرص بدم اجی‌گلیم

هر کاری دلشون بخواد میکنن بعدش با دلایل مزخرف توجیهش میکنن

منم حتی خدارو ندارم‌ک پشتم بدشه از این‌همه ادم خودخواه راحت شم

چیو حرص بدم اجی‌گلیم هر کاری دلشون بخواد میکنن بعدش با دلایل مزخرف توجیهش میکنن منم حتی خدارو ندار ...

اباجی بوم خرت 

گلم ناراحت نباش 

هرکاری کنی من پشتتم هیچ غصه نخور 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
تو هم دردونه ای .      حالا چه تصمیمی گرفتی

دیشب خونه مادرش دعوت بودیم من یکم کار داشتم مامانم یکی دو ساعت قبل من رفته بود

انگار کلی با خالم حرف زده بود این چیزا رو بهش گفته

بعد اخر شب منو اونجا تنها گذاشت کلی مامانش اینا بهم حرف زدن

میگفتن خیلی مغروری مثلا تو برو ازش معذرت خواهی کن اسمون ک به زمین نمیاد منم‌گفتم اشتباهی نکردم تا معذرت خواهی کنم

انتظار دارن خودم اول برم پا پیش بزارم باهدش صحبت کنم چت کنم ولی من به خودم قول دادم تا اون پیام نده هیچوقت باهاش حرف نزنمم

مامانمم اونجوری بهش فهمونده بود ک انگار من دوسش ندارم نمیخامش

اونم شب بهم‌گفتی وقتی منو دوس نداری میخای جدا شی دیگ رفتارای منو الکی بهونه نکن

شوهرت چجوریه؟ اگه مشکلش حاده که حتما طلاق بگیر اگه قابل اصلاحه ببرش مشاوره 

خالم بوهاش حرف زده بود میگفت هی سرشو انداخته‌پایین گفته معذرت میخام‌حق باشماست نباید اونجوری میگفتم اما از ی کارش دلخور بودم خاستم تلافی کتم وگرنه اصلا همچین ادمی نیستم

یا بعضی چیزا رو میگفت شوخی کردم  فقط محض شوخی بوده نمیخاستم ناراحتش کنم

اما واقعا من‌موندم‌حرفشو باور کنم یا ن

ببین اگه دوشیزه ای همین الان میتونی یک کاریش کنی نهایتا بعدشم شناسنامه المثنی بگیری....مهریه ات چقدره؟...فقط سعی کن خانواده رو با خودت هم نظر کنی شده با فیلم بازی کردن....چون بعد از اینکه جدا بشی اونا باید حمایتت کنن تا یک زندگی رو از صفر شروع کنی که با وجود حمایت اونا بازم کلی سخته چون کل فامیل می‌دونن تو بهم زدی....اگر هم میتونی به پسره فشار بیاری که اخلاقشو درست کنه بهش فشار بیار....شخصیت ها درست میشه توی زندگی که بری اگر سیاست داشته باشی که مشخصه از حرف زدنت سیاست درستی داری به نظر من خودش اخلاق خانواده اش رو یواش یواش می‌فهمه و روابطش رو اصلاح می‌کنه....اما موضوع این فامیل بودنه که هر اتفاق کوچیک و بزرگی بین شما بیافته عالم و آدم میفهمن و تو باید اول خودت رو مدیریت کنی که به شوهرت اصلا حرفی نزنی تا یواش یواش یاد بگیره چی رو کجا باید بگه و چی رو کجا نباید بگه....و مهمترین مسأله دیدن عکس دختر غریبه توی گوشیشه به نظرم خون راه بنداز و یک جوری به مامان و بابات برسون این موضوعو و اونا هم با خانواده پسره در میان بزارن که بعداً تو زندگیت اگه ازین خطا ها خدای نکرده داشت نندازن گردن تو که تو خوب نبودی و اینجوری شد یکمم مامان و بابام هم روشن کم بشه هم افسار پسرشون رو بکشن

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود