2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 56 پست
به نظرم خیلی سنتی و سلطه گر هستش فک نکنم با چند جلسه مشاوره درست بشه حداقل باید یه سال روش کار کنن ت ...

اره همینجوریه

گفتم‌بهشون میگن مشکل خودته تحمل هیچی‌نداری با زندگیت باید کنار بیای

حالا امروز به مامانم گفتم تو موقع خاستگاری نزاشتی ی کلمه باهاش حرف بزنم نزاشتی با ی نفر مشورت کنم‌حالا هرچی میشه طرف اونو میگیری

گف همه اینجورین هیچکس نظر دخترو نمیپرسه تو خیلی گستاخی این حرفو میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینجوریه گفتم‌بهشون میگن مشکل خودته تحمل هیچی‌نداری با زندگیت باید کنار بیای حالا امروز به ...

وای باورم نمیشه مگه زمان قاجاره؟ عزیزم الان دخترا همه خودشون تصمیم میگیرن و شخصیت مستقل دارن شما هم حق و حقوق قانونی خودتو داری

محکم وایسا حرفتو بزنی الان چند ماه اذیت بشی و تو روی خانواده ت وایسی خیلی بهتره تا بری و یه عمر از دست این مرد عذاب بکشی

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
حتما طلاقت بگیر  از مامانت تعجب می کنم که تورو با دستای خودش بدبخت می کنه

بخدا بهش میگم نمیتونم ازن رفتارا رو تحمل کنم 

میگه اخه لیاقتشو نداری

پسره خواهر زادشه 

بهش گفتم تو اونو بیشتر دوس داری حاضری جنازه منو ببینی اما اون از دستت دلخور نشه

کل زندگیش شده مقایسه خودش با دیگران خسته ام کرده  میگ تو جمع حرف نزن نمیدونم شوخی نکن اونرو ...

عزیز دلم نظرات افرادی مثل من شاید اشتباه باشه حتمااا و حتماااا تا دیر نشده و دوشیزه هستی مشاور برو عزیزم که خدای نکرده پشیمونی ب بار نیاد حرف یک عمر زندگیه

بابا طلاق بگیر خودتو راحت کن بعد چند وقت که رفتی خونه همچین ادمی میایی تاپیک میزنی شوهرم کتکم زده با دوس خترش پیام رد بدل میکنه یا خیانت یا بی توجهی با بچه پدرت درمیاد این از اولش بهت نشون داد که چه تهفیه بنظرم الان خودتو نجات بدی بهتر از فرداس مردا هم درست نمیشن خواهر به حرف این واون گوش نکن که خوب میشه اله بِله

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
بخدا بهش میگم نمیتونم ازن رفتارا رو تحمل کنم  میگه اخه لیاقتشو نداری پسره خواهر زادشه  ...

واقعا متاسفم برای این مادر که بچه دیگری رو به بچه خودش ترجیح میده 

پاتو بزار توی یک کفش و بگو من نمی تونم اینجوری ادامه بدم اگه عروسی کنم بعد چند روز یا ماه حتما جدا می شم 

واقعا متاسفم برای این مادر که بچه دیگری رو به بچه خودش ترجیح میده  پاتو بزار توی یک کفش و بگو ...

امروز زنداداشش اومد‌گفت چزا باز بحثتون شده اگ میدونین باهم‌نمیسازین جداشین 

امروز زنداداشش اومد‌گفت چزا باز بحثتون شده اگ میدونین باهم‌نمیسازین جداشین 

بگو اره متاسفانه رفتارها ش واقعا  اذیتم می کنه ،بهتره با کسی ازدواج کنه که عقیدش با ا ون دختر هم خوانی داره

به نظرم طلاق بگیری بهتره اشکال نداره که بگه جایی نرو وبا کسی رابطه نداشته باش شوهر منم اینطوریه منم تنهایی رو قبول کردم چون دوسش داشتم ولی عکس و اهمینت ندادن به حرفات ونادیده گرفتنت خیلی سخته

بگو اره متاسفانه رفتارها ش واقعا  اذیتم می کنه ،بهتره با کسی ازدواج کنه که عقیدش با ا ون دختر ه ...

میگه تو خیلی بی ۱بری تحمل هیچی نداری

جای من بودی جکار میکردی شوهرم هر روز میگ میخام زن بگیرم گفتم من که جای تو نیستم‌نمیخام هیچوقتم باشم

دیروز بهش گفتم‌کاش قبل عقد میدونستم اینقد سنگدل و خودخواه و بی اخلاقی تا هیچوقت قبول نمیکردم

اونم‌گفت کاش منم میدونستم اینقد پرویی تا ایجوقت نمیومدم خاستگاری

دیروز بهش گفتم‌کاش قبل عقد میدونستم اینقد سنگدل و خودخواه و بی اخلاقی تا هیچوقت قبول نمیکردم اونم‌گ ...

بگو  خدا رو شکر هنوزم دیر نیست.خوب شد الان فهمیدیم که بدرد هم نمی خوریم  ، هر کدوم میریم دنبال کار خودمون

عزیزم 

همسرت تو خانواده ای بزرگ شده 

که حرف پدر و مادر بوده 

و دیگران حق نظر و ... را نداشته اند 

کدوم شهری گلم 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "