من دو سال پیش رفتم. عالیه عالی.... هتل هاش همه خوبن، اونهایی که 5 ستاره هستند مثل اینترنشنال همگی نزدیک ساحل هستند. 4 ستاره ها یه کم بالاتر تو قسمت جنگلی هست که دو دقیقه پیاده روی و از یه سری پله پائین اومدن می خواد. بیشتر دانش آموزا رو اونجا میاوردن. برای خرید هم از روبروی هتل اسنترنشنال اتوبوس طبق ساعتهای اعلام شده میاد و رایگان میبره مرکز خرید فکر کنم گریت مال وارنا. قیمتهاش خیلی مناسبه و جنساش عالیه. هنوزه هنوزه دارم لباسایی که خردیم رو استفاده می کنم، عین روز اولشه. چند تا مرکز خرید دیگه هم داره که باید یک کم پیاده برید ولی اونجاها گرون بود. ما تمام خریدامون رو همون مرکز خریدی که آخر مسیر اتوبوسا بود، انجام دادیم. برای غذا هم تور لیدرمون گفت برید برای کازینوی هتل اینترنشنال ثبت نام کنید و از اونجا از پله های داخل کازینو میرید رستوران و با دادن 2 لوا (1 یورو) می تونید تو رستوران این هتل غذا بخورید. (هتل ما 4 ستاره بود و غذاش طبیعتاً به کیفیت 5 ستاره نبود). ما تمام وعده های غذایی جز صبحانه رو اینترنشنال خوردیم. شبها هم که کل خط ساحلی گلدن سندز پر از کلاب هست و صدای موزیک. خیلی خوش می گذره بخصوص که جای مورد علاقه نسل جوان روس هست که خیلی پر انرژی هستند. کف پارتی و ... هم که هر شب براهه... یکی از بهترین جاها برای گردش و تفریح و البته خریده. خوش بگذره. انتخابتون عالیه...