2777
2789
عنوان

اگه همسرتون خیانت کنه

657 بازدید | 62 پست

طلاق میگیرین؟؟این دومین باره که خیانت میکنه بایه زنه بیوه دوست بوده دوران مجردیش که بچه هم داشته بعد هفت سال هفته پیش باز بهش پیام داده و دوملیون پول داده بهش شارژ فرستاده چهارصد پونصدتااس داده زنگ زده حرف زدن سه ماه پیش هم بادوسه تا دختر چت کرده بودش شارژ فرستاده بودبراشون،از زندگی خسته شدم هنوز نه قبلی رو نه اینوبه خونواده ام نگفتم نمیدونم چه غلطی بکنم تولین بارکه خیانت کرد بخشیدمش دوسش دارم هنوزم دوسش دارم همه اخلاقاش خوبه ولی کاش این یه مورد هم نداشت،بچه دارنمیشه گفتم عیب نداره نمیخام دیگه مگه یه زن چقدر کوتاه بیاد باههمه مشکلات وسختی هاساختم تازه زمین فروخته بودیم که ماشین سنگین بگیره ،زمینو خونه رو نصف بیشترشو من طلا فروختم دادم گرفته به اینده فکرمیکردم قناعت میکردم هیچوقت چیزی نخواستم که شرمنده من بشه اما قلبمو له کرده درست نمیشه شش روزه دارم جون میدم 

بی شک 

چون میدونم بمونمم دیگ برام مرده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد خیلی برام مهمه 

تازه متاسفانه ایشون پشیمونی هم تو رفتارش نیست 

بچه که نداری 

چرا داری میسوزیو میسازی به خاطر یک ادم فاسد ؟

جونتو بردار برو بگذار تو لجنزار غرق شه از ایدز و هپاتیت نابود شه