2777
2789
عنوان

خانماااا یه چیز عجیب پیدا کردم!!!🥴🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 140 پست
مگه داریم؟🙄

😅😅🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط نام کاربری نیست هر اسمش تاپیکای جدایی داره سنش وتاریخ عضویتای جدایی هم داره هر اسم😳

با منی000🤣🤣🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ول کن بابا چیز عجیبی نیست وقتتو تلف نکن تاپیکای مضخرف بعضیا رو بخونی...

مزخرف خودتیا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
😂حالافکرمون شداین که چطورشده وچیکارکرده به ماهم یادبده

نه چرا فکر کنی 

این هم نه

کاربر فلانی 😃😃😃

حتمن با هر اسمی چندتا تاپیک زده سایتم دسته بندی کرده رو هر اسمی بزنی تاپیکاهمون اسمش میاد 

عشقم اون زمان هردیقه میتونسی اسمت عوض کنی

منم هرچی خوشم میومد میزاشتم

محدودیت نداشت

اکانتش خیلی عجیب بوده اینطور که معلومه خودش تنهایی هزارنفر بوده🥴😂

نه عزیزم  بحث چندتا کاربری نبوده 

اسممو تغییر میدادم

اون زمان خیلیا اینکار میکردن.ولی خیلیا یا نمیان یا پکیدن

من سالم موندم

عزیزم بزن رو اسما هرکدوم تاپیکایه جدایی داره ماله یه کاربری نیستااا نگاهشون کن

نه گلم اسما تغییر دادم 

بعدم اجرا تاپیک زدی

ک بعضیا بی ادبی کنن؟😶

نه عزیزم  بحث چندتا کاربری نبوده  اسممو تغییر میدادم اون زمان خیلیا اینکار میکردن.ولی خی ...

هرکدوم اسما عضویتش واسمش وسنش وتاپیکات جداست یعنی هر اسم تاپیکات جدا میشد از بقیه تاپیکا؟؟