2777
2789
عنوان

بچه شیر به شیر کی داره

396 بازدید | 37 پست

سلام بعداز مدتها دوباره اومدم نی نی سایت. پسرم ۲۰ ماهشه به خواسته همسرم جلوگیریو کنارگذاشتیم تاهروقت خدا بده .چون سرپسرم خیلی سختی کشیدیم هزینه کردیم. 

عجیبه و معجزس که ماه اول باردارشدم پسرم عاشق بچه هاس ازاین بابت خوشحالم ولی نگرانم کیان تونستن ازپس دوتا کوچولو بربیان ؟ چه طوریه اوضاع😄

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

مبارکه

من نداشتم ولی اینجا شنیدم

اولش سخته

ولی بعد از چندسال عالی میشه

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخي عزيزم مباركه.معمولا بعد يكبار زايمان حاملگي بعدي راحت تر اتفاق ميوفته. سخت هست ولي ميتوني از پسش بر بياي.من خودم خيلي دوس داشتم يه بچه ديگم به اين زودي بيارم ولي بخاطر كرونا و اوضاع بلاتكليف اقتصادي فعلا موندم.از طرفيم احساس ميكنم پسرم اصلا نتونه با اين قضيه كنار بياد و بچه ديگه اي رو قبول كنه فعلا صبر كردم يكم بزرگتر شه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مبارکه ولی زوده بچه اول اذیت میشه

مرررسی اره ولی خواست خدا شد ما طبق بارداری اولم‌گفتیم حالاحالها نمیگیره کمه کم یک سال میبره ولی جلوگیری نکنیم که بعدها پشیمون نشیم که دیرشده . 

مبارکه من نداشتم ولی اینجا شنیدم اولش سخته ولی بعد از چندسال عالی میشه

مرسی عزیزم اولش رو اره خیلی میترسم امیدم به همون ایندس که ازتنها درمیاداما میترسم اتفاقی براش بیفته ازجانب پسرم

مبارکه عزیزم ان شاء الله به سلامت به دنیا بیاد.فاصله سنی شون تا نی نی به دنیا بیاد ۲ سال و نیم میشه خیلی شیر به شیر نیست سخته ولی از پسش بر میای مخصوصا اگر کسی باشه که بهت کمک کنه .پسرای من ۲۰ ماه اختلافی سنی شونه اولی الان ۳سال و ۸ ماهشه دومی ۲ سال من دور از خانوادم تو یه شهر دیگه زندگی می کنم تایم کاری شوهرمم ۶ صبح تا ۸ شب خیلی اذیت میشم ولی شیرینی های خودشم داره

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
آخي عزيزم مباركه.معمولا بعد يكبار زايمان حاملگي بعدي راحت تر اتفاق ميوفته. سخت هست ولي ميتوني از پسش ...

ممنون عزیزم اره شنیده بودم ولی درمورد من کم بود چون خیلی دکتررفتیم سرپسرم تخمدانام ضعیف و تخمک نداشتم . تیروییدم کم کار بودوکیست تخمدان هی رشد میکرد . ممنونم ازت امیدم به خداست خدابه همه سالمشو ببخشه 

مبارکه عزیزم ان شاء الله به سلامت به دنیا بیاد.فاصله سنی شون تا نی نی به دنیا بیاد ۲ سال و نیم میشه ...

ممنونم عزیزم . اخی شماهم تجربش کردین . چه سخته توغربت ولی ماشالله چه قوی که تونستی .مادرم تویه محلس باهام. بازم نگرانم . پسرم هنوز اونقدر صحبت نمیکنه ۴ ۵ کلمه میگه .میترسم مشغول نی تی شم از زبون پسرم غافل شم و چیزی شه. 

دوتا پسر سخته ؟ یا باهم بازی میکنن. حس من میگه پسره همسرم میگه دختره

من خیلی پشیمونم😔البته ناخواسته هست

دخترم خیلی اذیتم میکنه ازطرفی راه نمیره میترسه راه بره

از طرفی دست تنهام توشهر غریب 

الانم ک حالم بده و داغونم

دخترم ۱۹ماهشه خودمم تقریبا ۲ماهمه حتی یه سنو یا ازمایشم نرفتم ازبس بیحالم و حوصله ندارم همشم ناشکری میکنم 🤢🥺🥺😔

مرسی عزیزم اولش رو اره خیلی میترسم امیدم به همون ایندس که ازتنها درمیاداما میترسم اتفاقی براش بیفته ...

قبل به دنیا اومدن اماده اش کنید اروم اروم

بهش حس حامی بودن رو القا کنید. بهش بگید داداش /ابجی به تو احتیاج داره چون خیلی کوچولوعه. تو هم اینجوری بودیا. ما ازت مواظبت کردیم حالا بزرگ شدی. حالا هم باید مواظب این باشیم که یکم بزرگتر که شد باتو بازی کنه . 

از اینجور حرفا

اونوقت پسرتون خودش هم باهاتون همکاری میکنه.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
من تا زایمان اولم پسرم میشه دو سال و هفت ماه.  کن با کللی تحقیق اقدام کردم شماهم بنظرم کار خوب ...

چچه جالب خدابراتون نگه داره گلپر جان این بچت چیه . فکرکنم قبلا باهم صحبت کردیم اسمت اشناس