2777
2789
عنوان

بچه شیر به شیر کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست
من تا زایمان اولم پسرم میشه دو سال و هفت ماه.  کن با کللی تحقیق اقدام کردم شماهم بنظرم کار خوب ...

میشه اگه ممکنه بگید چی باعث شد این تصمیمو بگیرید؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم . اخی شماهم تجربش کردین . چه سخته توغربت ولی ماشالله چه قوی که تونستی .مادرم تویه محلس ...

ممنونم عزیزم .جنسیتش هر چی باشه سالم باشه ان شاالله من اول دوس داشتم دومی دختر باشه ولی الان خوشحالم هم جنسن ،همجنس به نظرم بهتره خودمم فقط یه خواهر دارم خیلی همو درک می کنیم بچه های من ماشاالله انرژیشون بالاس و متاسفانه به خاطر کرونا تو خونه حبس شدن و نمی تونن درست تخلیه ش کنن واقعا هم من اذیت میشم هم خودشون ولی فکر می کنم اگر کرونا تموم شه اوضاع خیلی بهتر میشه.

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
من خیلی پشیمونم😔البته ناخواسته هست دخترم خیلی اذیتم میکنه ازطرفی راه نمیره میترسه راه بره از طرفی ...

عزیزم چرا راه نمیره. بهش وسیله بده بلندشه کمک کنه راه بره مثل ماشین خونگی یا واکر یارورویک ازش بگیره و باچرخ اون راه بره . دختراکه ارومترن پسرمن ماشالا شیطونه .‌ناامیدنباش ناشکری ام نکن خداحتنا ازت قدرت دیده که داده

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
ممنونم عزیزم .جنسیتش هر چی باشه سالم باشه ان شاالله من اول دوس داشتم دومی دختر باشه ولی الان خوشحالم ...

هم‌جنس خییییلی خوبه منم دوس دارم همجنس باشه پسرم باپسراخیلی جوره بادخترا نه . ازطرفی خودم تنهام خواهرندارن میگم دخترشه همدمم شه ولی پسرم تنهامیموته . بازم شکر به بودنشون

عزیزم چرا راه نمیره. بهش وسیله بده بلندشه کمک کنه راه بره مثل ماشین خونگی یا واکر یارورویک ازش بگیره ...

پاهاش مشکل دارن یکیشون مچش کجه😔😔😔تعادل نداره

با ماشین و اینا راه میره ولی مستقل نه نمیاد

خیلی حالم بده نمیدونم چی بگم حکمت خداروشکر

میشه اگه ممکنه بگید چی باعث شد این تصمیمو بگیرید؟

دوساااعت برات تایپ کردم همممش رفت😐مخلص کلام همبازی همفکر و هم شعور و همدل خیلی مهمه در وانفسای کمبود همبازی خوب برای بچه ها هدفم یه همبازی خوب بود بیشتر و البته زیاد کردن نسل شیعه و سرباز امام زمان عج ان شا الله

پاهاش مشکل دارن یکیشون مچش کجه😔😔😔تعادل نداره با ماشین و اینا راه میره ولی مستقل نه نمیاد خیلی ح ...

الهی بفکرش هستین ؟ باید جراحی شه؟ .قران بخون دلت اروم شه 

چندروزقبل یه کلیپ دیدم دخترکوچلوخیلی بااصرارازمادرش مخواست بزاره داداشش ببوسه مادره گفت ببوسه دخترکوچلو اومدداداشش بوسید  وبااون دستش یه سیلی محکم هم زدبه نوزاده  یعنی اینقدرتند بود مادره نتونست عکس العملی نشون بده

پاهاش مشکل دارن یکیشون مچش کجه😔😔😔تعادل نداره با ماشین و اینا راه میره ولی مستقل نه نمیاد خیلی ح ...

عزیزم انشالله زودعملش کن یه کفش مخصوص هم میدن بپوشه چندوقت دگه عالی میشه

چندروزقبل یه کلیپ دیدم دخترکوچلوخیلی بااصرارازمادرش مخواست بزاره داداشش ببوسه مادره گفت ببوسه دخترکو ...

حتما خیلی به دختره کم توجهی کردن که خواسته تلافی کنه یا زیادی حساسیت بخرج دادن که دست بهش نزنه