2777
2789
عنوان

آنزیم آلکالین فسفات بالا

9282 بازدید | 20 پست

بچه‌ها سلام تو آز مامانم آنزیم آلکالین فسفات بالا زده

مامانم دیابت داره ۶۰-۶۱ سالشه خیلی نگرانشم😪 کسی برای فردی با این سن تجربه‌شو داره؟

🌻🍃💕

دلایل مختلفی داره .ممکنه سنگ کیسه ی صفرا یا پوکی استخوان داشته باشن 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نگران نباشین  فقط حتما به ی دکتر نشون بدین تا علتش مشخص بشه .

اخیرا عفونت شدیدی نداشتن؟

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ن عزیزم نگران نباشین  فقط حتما به ی دکتر نشون بدین تا علتش مشخص بشه . اخیرا عفونت شدیدی نداشتن ...

تازگی نه پارسال یه بار دچار عفونت ادراری شد که بردمش پیش دکتر و با دارو برطرف شد

🌻🍃💕
ن عزیزم نگران نباشین  فقط حتما به ی دکتر نشون بدین تا علتش مشخص بشه . اخیرا عفونت شدیدی نداشتن ...

دکتر کبد براش آزمایش تخصصی نوشته و سونوگرافی، امروز بردمش آزمایشگاه خانمی که خون میگرفت بهش گفت ((خانم چقدر رگت نازکه مشکل کبدی داری؟))خیلی بیشتر ترسیدم

مدتیه خیلی هم یخ می‌کنه

توروخدا اگه میدونید بگید دل تو دلم نیست

دوس ندارم بمیره😪😪

🌻🍃💕

نازک بودن رگ به کم خونی مربوطه بیشتر تا مشکلات کبدی 

نگران نباشین انشالله چیز مهمی نیست .الکالین فسفاتاز از انریم های کبدی و استخوانیه .به خاطر دلایل مختلفی میتونه تو بدن کم و زیاد بشه 

ولی چون محل تولیدش اول کبد بعد استخوانه طبیعیه ک اول به کبد شک کنن 

ممکنه به خاطر افزایش فشار رگ کبد - مشکلات کیسه ی صفرا یا سایر مشکلات کبدی باشه .

سایر علائم بیماری های کبدی مثل زردی پوست -تهوع_خستگی بیش از حد-درد در ناحیه ی سمت راست و بالای شکم- خارش یا علائم استخوانی مثل درد شدید استخوان ندارن؟

نازک بودن رگ به کم خونی مربوطه بیشتر تا مشکلات کبدی  نگران نباشین انشالله چیز مهمی نیست .الکال ...

ممنونم از دلداری‌تون و راهنمایی‌تون

توروبه خدا امشب برای سلامتی مادرم دعا کنید😪

🌻🍃💕
سایر علائم بیماری های کبدی مثل زردی پوست -تهوع_خستگی بیش از حد-درد در ناحیه ی سمت راست و بالای شکم- ...

پوستش میشه گفت یکم زرد هست، گاهی بعد از خوردن غذا دل‌درد می‌کنه، احساس خستگی داره

ولی بقیه‌ی علائم درد استخوان و حالت تهوع و خارش نداره

🌻🍃💕

پس حتما همون مشکل کبدی مثل سنگ کیسه ی صفرا دارن 

نگران نباشین  حتما دعا میکنم عزیزم .انشالله تن مادرتون همیشه سالم باشه🤲🏾🤲🏾🤲🏾 

شما هم برام دعا کنین ☹️☹️

مطمئن نیستم ولی فکرکنم مربوط به هیدرولیز فسقات باشه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
پس حتما همون مشکل کبدی مثل سنگ کیسه ی صفرا دارن  نگران نباشین  حتما دعا میکنم عزیزم .انشا ...

سلام ردولوت‌جون جواب ازمایش تخصصیش اومد انزیمش ۲۸۳ بود یعنی چی اخه هفته قبلش ۳۷۷ بود

🌻🍃💕