2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم 4سالشه دوسالگی ازپوشک گرفتمش بااینکه باردارهم بودم باتشویق زیاداموزشش دادم ولی اگه دیدم نشده بادعوابردمش دستشویی ولی الان که الانه تامن یادش نندازم نمیره دستشویی یااینکه کمی به شلوارش میکنه بعدمیره پسرمم تو17ماهشه خسته میشم چیکارکنم
Lilypie Maternity tickers
پسر من تنبله تو دستشویی رفتن..دو سال و چهارماهش بود از پوشک گرفتمش..میشه گفت راحت هم گرفتم ولی از همون اول نگه میداشت
یادمه ۲/۵ سالش بود از شبش که رفت دستشویی تا ۶ بعداز ظهر فرداش جیش نکرد..خودش هم خراب نکرد
دیگه در حد انفجار برسه بدو بدو خودش میره ولی من میخوام زودتر بره که اذیت نشه
۴/۵ سالشه الان...خیلی وقتا خودش سریع میره دستشویی ولی درکل نسبت به بقیه ی بچه ها دیرتر میره
یکی دوماه میره کلاس ژیمناستیک..مربیشون بهشون گفته سعی کنین زود به زود برین دستشویی ..جیشتون باید سفید باشه
از اونموقع بهتره شده خودش زودتر میره میگه ببین مامان جیشم سفیده..آخه مربیمون گفته چون زود میرم دستشویی سفید میشه
شما هم میخوای این روش رو امتحان کن..در قالب داستان و قصه براش بگو یا از کسی که بچه ازش حساب میبره بخواه باهاش صحبت کنه.‌مثل مربی پسرم
هر وقت جیشش زرد شد براش توضیح بده که اینا مواد سمیه بدنته باید دفع بشه و جیش باید سفید باشه ببین تاثیری داره یا نه..واسه پسر من جواب داده
شده چندباری خودشو خیس کرده..یا اینقدز نگه داشته که در حین دستشویی کردن شلوارشو حیس کرده آخه جیشش معمولا حالت پروازی داره بسکه خودشو نگه میداره کل دستشویی رو آبیاری میکنه خخ