2777
2789
 انشاءالله سلامت باشید .دختر من از رو اپن پرید 

اااا حالا منک پنج سالم بود یادم نمیاد مامانم یادش نیست ولی اگ یه همچین چیزی بوده خودمو بخاطرش نمیبخشم😁 ای بابا یعنی دختر شمام بزرگ شه مثه من غصه جای بخیشو میخوره یا نه

بنظرتون مهمه؟ مثلا تو ازدواج تاثیر داره ک مسخره بشیم یا نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اااا حالا منک پنج سالم بود یادم نمیاد مامانم یادش نیست ولی اگ یه همچین چیزی بوده خودمو بخاطرش نمیبخش ...

نه اصلا مهم نیست .همسر من اصلا به این چیزا توجه نمیکنه فکرت رو صرف این چیزا نکن به اهداف ت  فکر کن 

خداااااایا دوست دارم
اااا حالا منک پنج سالم بود یادم نمیاد مامانم یادش نیست ولی اگ یه همچین چیزی بوده خودمو بخاطرش نمیبخش ...

میدونی روزانه چقدر کودک بخاطر بیماریهای مختلف عمل میشن اگه قرار باشه که همه به جای بخیه فکر کنن که دیگه هیچی 

در ضمن کسی نمیبینه  که بخان مسخره کنن و درآخر کسی که بخاد همچین چیزی رو مسخره کنه لیاقت دیدن این وجود رو نداره اینو بدون

خداااااایا دوست دارم
میدونی روزانه چقدر کودک بخاطر بیماریهای مختلف عمل میشن اگه قرار باشه که همه به جای بخیه فکر کنن که د ...

ممنون از دل گرمیت عزیزم اخه یه بار یکی از فامیلا گفت اگ شوهرت ببینه اونجا جای بخیه داری طلاقت میده خیلی روحمو بهم ریخت

ممنون از دل گرمیت عزیزم اخه یه بار یکی از فامیلا گفت اگ شوهرت ببینه اونجا جای بخیه داری طلاقت میده خ ...

خواهش میکنم🌸🌸واااای اصلا چه حرفی زده تو قرن ۲۱ هستیم کسانی هستن که با آدمهای فلج یا مریض ازدواج میکنن . نگاهش خیلی برام جالبه یعنی خودش رو در حدی دیده که فقط بخاطر بدنش بخادش 

چه قدر خود کوچک بین 

خداااااایا دوست دارم