2777
2789

دوستی دارم ۳۵ ساله، مجرد

مهندس کامپیوتر بسیار موفق،خانواده با اصالت و محترم و خودش هم دختر ساده و مهربونیه

چند سال قبل با پسری دوست بود که پسر رفت پی ادامه تحصیل خارج کشور و حالا ۶ ماهه بعد سالها دوری همو پیدا کردند

پسر الان ایرانه و ۴۰ سالشه و یه طلاق تو عقد داشته

اونم دکترای مهندسی داره،موفق ،استاد دانشگاه و پروژه نویسه

رابطه این دو دوباره آغاز شده اما به شکل سرسنگین و حساب شده

پسر اصلا حرفی از ازدواج نمیزنه و دوستمم خیلی تو خط مزدوج شدن نیست

اما پسره در فرصت هایی که زیاد نیست مدام بهش ابراز علاقه و عشق می کنه و میگه خیلی خوشحاله پیداش کرده دوباره و ...

با هم چت دارند

خدایا تنهامون نزار

حالا ماجرا اینه

دوستم می گه هر وقت اون پیام بده من در اولین فرصت یا در فرصتی کوتاه که شده حتی وقت رفتن سرویس محل کارمه جواب میدم

امااا

اون آقا ساعت ها بعد شاید ۱۲ ساعت دیگخ سین می کنه

اول فکر می کرده کلا سراغ اینستا نرفته

اما بعد دیده مثلا تو وون تایم پست یا استوری تو پیجش گذاشته یا جواب کامنت ها رو داده)فعالیت زیادی به لحاظ فرهنگی تو اینستا داره و دانشجوهاش مدام در حال ابراز محبت اند تو پستا(

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

حالا دوست من از این موضوع در عذابه

میگه چطور این قدر ادعای عشق و دلتنگی و علاقه داره

اما حتی زحمت دایرکت رو وقتی تو پیجش هست به خودش نمیده

البته وقت هایی هم پسره زود دیده و جواب داده

گاهی به شوخی به پسره اینو گبه ته اونم با لبخند رد شده از موضوع

خدایا تنهامون نزار
خوب تو سن ۱۸ سالگی آویزوون پسرا تو ۳۵ هم آویزوون پسرا؟دخترا ۶۰ سالشونم بشه ساده ان

خب چی بگم بهش راهنماییش کنید لطفا

من جوابی براش ندارم

میگم مردها کلا با زنا فرق دارند

اونا خودشون رو مقید نمی دونن خیلی در این مسائل

خدایا تنهامون نزار
حالا دوست من از این موضوع در عذابه میگه چطور این قدر ادعای عشق و دلتنگی و علاقه داره اما حتی زحمت ...

مردی که یکبار تونسته بگذره و بره یه زندگی دیگه رو شروع کنه نباید ازش توقع عشق آتشین یه پسر 20 ساله رو داشت

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

من نمیخوام زود قضاوت کنم ولی ب نظرم تو این شرایط آموزش مجازی فکر کنم سر استاده واقعا شلوغه که دیر جواب میده😹🤔خودم دانشجو هستم میبینم که استادا بیشتر از ما از این آموزش مجازی کلافه هستن کل وقتشون رو گرفته بیچاره ها از ما شاکی ترن 

🌹💔
ناراحتیشو به اون اقا پسر بگه 

گفته

اما اون طوری برخورد کرده که مثلا چه اشکالی داره

یا اینکه چیزی نیست که این

یا بعد حرف این بهش ابراز علاقه بیشتری کرده

کلا پسره چرب زبونه و اهل رام کردن

خدایا تنهامون نزار

عزیزم ۳۵ ساله اینقدر باید عاقل شده باشه که بدونه اون پسر کارش رو مهم تر از این خانم میدونه وگرنه میتونسته اون زمان تو اینستا جواب کامنت بده ولی جواب این خانم رو نه!! کاملا مشخصه که قصدش جدی نیست پس بهش بگو بی خیالش شو و فقط به عنوان یه آشنا یا دوست ببینش و دقیقا همون کاری که اون میکنه تو هم بکن 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜