2777
2789
عنوان

به نظرتون من بی جهت ناراحت شدم؟

230 بازدید | 19 پست

من وهمسرم باپدرومادرش سریه موضوعی  قهریم. همه حتی خواهرشوهرامم میدونن مقصرمادروپدرشونن ومابااونااوکی هستیم. پدرهمسرم زمینگیره وهمسرم هفته ای یه بار(تاقبل ازقهر هفته ای چندبار) میره وبه امورپدرش رسیدگی میکنه، ازحمام ونظافت و..... ولی بجزخواهراش بااونااصلاحرف نمیزنه وفقط سلام وخداحافظ.خواهرشوهرام گفتن گاهی میای دختراروبیاردلمون تنگه وهمسرمم میبرشون گاهی، حالاامشبم بادخترارفتن اونجا........ چون زیادمیشه پست بعد

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

دخترای من خیلی خجالتی ان وجایی میرن نمیگم گرسنه ایم. ازاونجاکه اومدم ساعت 9شب ازشدت گرسنگی کوچیکه داشت گریه میکرد. منم ناراحت شدم وگفتم مادربی فکرت نبایدیه بیسکوییتی چیزی بده دست اینا. فقط یه بستنی خورده بودن. از7غروب تا9

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم    خیلی بده اینجوری آخه

بخدامیومدن خونه ی مناتاناهارفرداشونم میدادم

ناهارزودمیخوریم ما. چون 8ونیم صبحانه میخوریم

مادرشوهرت ک نمیدونه یا وظیفش نیست خودت ب شوهرت میگفتی چیزی بخره یا لای وسایلشون بیسکوییتی و کیک میزاشتی بیخیال اینجوری ادامه بدی پیر میشی

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 
کاش بهشون یاد بدی خواسته هاشونو بیان کنن ، شاید مادرشوهرتونم واقعا نمیدونستن بچه ها گرسنه ان

خودشون روشون نمیشه. بعدادم یه بچه میره خونش اونم وقت شام نبایدبپرسه ازشون؟ نمیدونم

مادرشوهرت ک نمیدونه یا وظیفش نیست خودت ب شوهرت میگفتی چیزی بخره یا لای وسایلشون بیسکوییتی و کیک میزا ...

شایدم من حساسم. ولی من خودم یکی بیادخونم بچه که باشه بدتر، براش چیزایی میارم برای خوردن، اگه وقت شام وناهارم باشه که دیگه.... 

خودشون روشون نمیشه. بعدادم یه بچه میره خونش اونم وقت شام نبایدبپرسه ازشون؟ نمیدونم

بهرحال بچه ها مهمون مادربزرگ‌شون بودن و قطعا مهمون باید پذیرایی بشه ولی وقتی نمیشه یا پدرشون بگه یا خودشون خونه غریبه که نیست زشت باشه

بهرحال بچه ها مهمون مادربزرگ‌شون بودن و قطعا مهمون باید پذیرایی بشه ولی وقتی نمیشه یا پدرشون بگه یا ...

ولی تودلم میمونه، به خواهرشوهرم پیام میدم میگم