2777
2789

چندسال قبل که گیر نمیدادن اصلا. میگفتی توافق نداریم . البته اگه خیلی تو دادگاه درگیر بشین که نمیفرستن مشاوره. همینجوری مستقیم حکم صادرمیشه و معرفی میشین محضر برا طلاق

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال قبل که گیر نمیدادن اصلا. میگفتی توافق نداریم . البته اگه خیلی تو دادگاه درگیر بشین که نمیفرست ...

نه بابا درگیری کجاست! شوهرم مث دیوونه ها شده، الکی الکی میگه طلاق! ( قرص مصرف میکنه اصلا نمیدونه چقدر تصمیمش اشتباست، منم دیگه اصرار نمیکنم، بچه ام داره آسیب میبینه با همچین پدر بی حس و حالی!)

نه بابا درگیری کجاست! شوهرم مث دیوونه ها شده، الکی الکی میگه طلاق! ( قرص مصرف میکنه اصلا نمیدونه چقد ...

تصمیم خودت چیه؟ بچه ت چندسالشه؟

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
تصمیم خودت چیه؟ بچه ت چندسالشه؟

اصلا حال دلم تو این زندگی خوب نیست دیگه، اصلا، اما بخاطر پسر هشت ساله ام سالهاست تلاش کردم درست کنم همه چیو، اما خودش نمیخواد و انقدر وابسته ی اون کوفتی شده که خوب نمیتونه حتی فکر کنه ، انقدر زنذگیمون خوب بود که اگه خبر جداییم به مردم برسه شاخ در میارن، همه کار براش کردم ، واقعا مستاصل شدم، دلم رهایی میخواد بخدا، فقط نگران حضانت بچه ام ، وگرنه میدونم اصلا آسیب نمیبنه چون ذره ای وابسته ی پدرش نیست،

اصلا حال دلم تو این زندگی خوب نیست دیگه، اصلا، اما بخاطر پسر هشت ساله ام سالهاست تلاش کردم درست کنم ...

اولا همسرت معتاد محسوب میشه و حصانت بچه رو نمیدن بهش فقط اگه ثابت بشه که اعتیاد داره. میدونم درکت میکنم. حرف مردمو ولش به خودت بگو حال من خوب باشه گوربابای مردم و حرفشون. هیچوقت یک طرفه فداکاری و تلاش نتیجه نمیده مثل ی قایقه که باید از دوطرف پارو بزنی که جلو بره اگه از ی طرف پارو بزنی میچرخه دور خودش. دوست من دخترش ۹ ساله بود که جداشد از خود بچه پرسیده بودن که میخوای باکدوم بمونی اونم گفته بود با مادرم الان چندساله که بامادرشه 

اولا همسرت معتاد محسوب میشه و حصانت بچه رو نمیدن بهش فقط اگه ثابت بشه که اعتیاد داره. میدونم درکت می ...

درسته عزیزم، دقیقا همینطوره، البته اون چون دختر بوده و نه سالگی میتونه خودش انتخاب کنه، من اگه بچه ام دختر بود غمی نداشتم، متاسفانه اعتیاد رو هم ماده و تبصره گذاشتن! اعتیاد باید مضر باشه! من نمیدونم اصلا اعتیاد غیر مضر هم مگه داریم؟!!!!!!!

ممنون از اینکه وقت گذاشتی🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹

درسته عزیزم، دقیقا همینطوره، البته اون چون دختر بوده و نه سالگی میتونه خودش انتخاب کنه، من اگه بچه ا ...

خواهش میکنم گلم. بهت یا به بچه ضرری زده تاحالا؟ با ی وکیل کاربلد صحبت کن اونا راههای درروی قانونو بلدن

خواهش میکنم گلم. بهت یا به بچه ضرری زده تاحالا؟ با ی وکیل کاربلد صحبت کن اونا راههای درروی قانونو بل ...

متاسفانه ضررهای روحی بوده و به چشم نمیاد چون آروم و خونسرده و در جمع هم همه قبولش دارن، اما حتی یه پارک با بچه اش نمیره! بی اغراق فقط سرکار و بازی تو گوشی و خواب و تلویزیون! 😔😔😔

متاسفانه ضررهای روحی بوده و به چشم نمیاد چون آروم و خونسرده و در جمع هم همه قبولش دارن، اما حتی یه پ ...

ناامید نشووووو... بپرس ببین وکیل کاربلد تو شهرتون کیه بدون اینکه شوهرت بفهمه برو باهاش حرف بزن ببین چی میگه