2777
2789
عنوان

باورم نمیشه نی نی سایتیا چشون شده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر که میکنم حالا نه اون سرعت اما بیست نفر نوشتن کو کو نمیاد میزنم دیشب تو ی تایپیک شش صفحه کوکو بود ...

با گزارش زدن تاپیک دیگران آروم میشی شما ؟؟؟؟

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
صبر که میکنم حالا نه اون سرعت اما بیست نفر نوشتن کو کو نمیاد میزنم دیشب تو ی تایپیک شش صفحه کوکو بود ...

خب ۶ صفحع زیادع ولی همیشع صبر کردن کار خوبیه 😁⁦♥️⁩

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
با گزارش زدن تاپیک دیگران آروم میشی شما ؟؟؟؟

جرعت نیست اینجا حرف بزنی حمله میشه من سه سال تو این سایتم ی دونه گزارش تو این سه سال زدم از طرف خودم اونم چند شب پیش که همه هماهنگ کردن چون نیم ساعت منتظر بودیم و نزاشت 🙄🙄 کلا گفتم بی حوصله ام 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
جرعت نیست اینجا حرف بزنی حمله میشه من سه سال تو این سایتم ی دونه گزارش تو این سه سال زدم از طرف خودم ...

🙄

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین