2777
2789

حوصلم پوکیدع بیاین هر چی دارین بریزین بیرون یکم بخندیم

شما بگین منم باز یادم بیاد میگم

خسیس بازی من اینه لباسا ک سایزش برام کوچیک میشه نگه میدارم توی‌چمدون زورم میاد بدم کسی میگم پول دادم استفاده‌ نکردم شاید لاغر بشم الان ک میگم خب لاغر نشم میذارم برا دخترم ک بزرگ شد خخخ

مداد لب هام ک دیگه اندازه یه بند انگشت میشن هنوز استفاده میکنم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

من اصلا خسیس نیستم😂همش چیزی میریزم بیرون/:

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام  نخ  دندونش  ۶ماه  یکبار  عوض  میکنه😁

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

کسی رو میشناسم ظرف های نوشابه و اب معدنی رو نگه میداره . ظرفهای پنیر رو هم همینطور . حتی اگه استفاده نشه . میخواد چه کار خدا میدونه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یکی از آشنا ها که خیلیم خرپوله.سفره یه بار مصرف پاک میکنه دوباره استفاده میکنه.لیوان یه بار مصرف میش ...

مامان منم بعضی سفره یه بار مصرفا رو دوبار استفاده‌ می‌کنه اونایی ک گرون میخره و جنسش خوبه بعد ما میگیم مامان خب الان هدفت واقعا چیه ک یکبار مصرف میخری

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

یه مسجدی شام نذری دعوت بودیم جمعیت زیاد بود برا هر نفر یه نون تو پلاستیک فریزر گداشته بودن جلوش.

اخر شام یه خانمی همه ی پلاستیک فریزرهای خالی رو جمع کرد گفت تمیزه استفاده میکنم چرا پول بدم بخرم.....

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
کسی رو میشناسم ظرف های نوشابه و اب معدنی رو نگه میداره . ظرفهای پنیر رو هم همینطور . حتی اگه استفاده ...

استفاده میشه دیگه بطری نوشابه و آب معدنی ما خیارشور میریزیم توش یا برنج هامون برا اینکه حشره نیفته هم میریزیم توی بطری نوشابه البته من حالشو ندارم ولی اطرافیانم این کارو میکنن