2789
وزن اولیه چند بود؟؟؟؟چجوری باید عضو شم لینکشو داری ؟؟باید پیم بدم؟؟

92

رایگان 

دوصفحه اول بخون سوالیم بود بپرسی جواب میدن 

https://ninisite.co/discussion/topic/5578841/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار-تاپیک-جامع-چالش-جدید?page=1391

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه دکتری هست دکترای تغذیه یه بیمارستانه پیجشم ارتادیت هست من ازش راضیم یه هفته اول سخت بود ولی الان ...

ادرس پیجشو میدی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
66 تومن

مطمن باش اگر بخواي ميتوني منم ازصد شروع كردم الان ديگه چيزي نمونده به٦٥برسم به نظرم دكتر هم به دردنميخوره خودت بشو دكتر خودت بعد كتو بگير خيلي زودتر كم ميكني تووزن بالا راحت ماهي ١٢كيليو كم ميشه

ماشالله خوش به حالتون 

ممنون

شما هم به زودی کم میکنی

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
خیلی ناراحتم نمیدونم 

نه بابا ناراحتی نداره

بعد ۲ ماه یهو میای پایین

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
artadiet

مرسی عزیزم اگه بتونم کم کنم همیشه دعات میکنم😞

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره