2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065299 بازدید | 118822 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم🌸مرسی خوبم خودت خوبی؟؟؟ اره نبودم، چند تا از بچه ها اومدن سایت مادران، در جستجوی نِمو ...

خداروشکرکه خوبی😘منم خوبم ممنون

سایت بدون سمیه جون مگه داریم مگه میشه😱 😂یدونه ایی😍😍💛💚💙💜♥❤💛

سلام عزیزان من عضو شدم تا باهاتون همراه بشم اضافه وزن من خیلی زیاده تقریبا تمام قوانین کالری شماری ر ...

سلام.خوش آمدی.

دو صفحه اول را بخون.

سرگروهت را انتخاب کن.تگش کن و شروع کن💪💪

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@آسنات99   سلام سرکروه عزیزم🌹خانمی چندتا سوال دارم ازتون چون وزن هدفم وزن فعلی شماست ممکنه ب ...

سلام عزیزم😍

جونم برات بگم که من روزی ۱۰۰۰کالری مصرف میکنم بادوروزفست که یباربا۳۵۰میبندم یبار۶۰۰بستگی به حالم داره😂گاهی هم شده سه شنبه هافست نباشم ولی شنبه ها حتماً فستم.ورزشم تاهفته قبل ۵روزدرهفته داشتم ۴۰دقیقه به بالا،گاهی ۳۰دقیقه رقص یاپیاده روی ۴۰دقیقه قدرتی(ازروی فیلم باوزنه ایی که بابطری آب ساختم سنگ رنگی پرکردم)گاهی هم ۱۰دقیقه هوازی ۳۰دقیقه قدرتی کالری که باورزش میسوزونم بامانکن حساب میکنم ۳۵۰تا۴۰۰میشه. (الان پسرم امتحان داره یک روزدرمیان ورزش دارم😣)💚💙💜♥

گزارش#  

سلام عشقا

افطار چای دارچین.خرما.شیر

شام هویج پلو.ماست اسفناج.سالاد

میان وعده گردو بادام کشمش.بادام زمینی.پرتقال انار

نیم ساعت پیاده روی.۵۰شنا دیوار

اب ۸لیوان

مولتی ویتامین

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  درچه حالی مهسا؟؟

@جید  

@آرزوی_زیبا  

گزارش#   سلام عشقا افطار چای دارچین.خرما.شیر شام هویج پلو.ماست اسفناج.سالاد میان وعده گردو ...

من فعلا  فقط دو کف دست نکن سنگک و پنیر خوردم 

برنامه ای ندارم😁

یک ساعت دیگه امتحان فلسفه دارم

فردا هم دوتا امتحان با فاصله یک ساعت😨😨😨😨

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
😘🐥❤

سلام سرگروه جان

ارادت🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
@فقطخداجون   سلام گلم توی پستات گفته بودی که برای فرمدهی ۲ماه کار کردی  واقعا نتیجه دا ...

سلام عزیزم..

آره گلم تو دوماه اول سطح متوسط شروع کردم وبعد پیشرفته رو...آره خوب بود برام ولی من دقیق میرفتم...بعد دوماه ورزش قدرتی رو ادامه دادم دیگه فرمدهی لازم نداشتم..سایز باتسن ۱۰۱ بود اگه اشتباه نکنم بعد فرمدهی شد ۱۰۴ اینا ولی فرم گرفته...برا من خوبه برجستگیش آره😅

عکس آپ رو هم ببین بچه ها ندارن من والا بلد نیستم بزارم چند بار خواستم بزارم بلد نبودم ببخشید...بزن تو بازار (تناسب اندام برای بانوان)  میاد دان کن

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍