2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت می‌کنم می‌فهم حس و حالت رو ولی چه کاری جز صبر و تلاش و توکل از دستمون برمیاد.

غمباد گرفتم......دیگه بریدم از وقتی ازدواج کردم خیلی تنهاتر شدم وخیلی کم حرف همش بریزم توی خودم....دلم می خواد دل نمی داشتم

من می تونم با توکل به توخداجون  
غمباد گرفتم......دیگه بریدم از وقتی ازدواج کردم خیلی تنهاتر شدم وخیلی کم حرف همش بریزم توی خودم....د ...

اینجا حرف بزن خیلیا هستن که بشنونت من برات ۱۲ تا آیه‌الکرسی می‌خونم انشالله دلت سبک بشه مشکلت حل بشه توام برای من دعا کن خیلی التماس دعا

اینجا حرف بزن خیلیا هستن که بشنونت من برات ۱۲ تا آیه‌الکرسی می‌خونم انشالله دلت سبک بشه مشکلت حل بشه ...

ممنونم....دلم از شوهرم پوکیده ....دیگه نمی خوامش اما سه تا بچه دارم کجا برم ودردم رو بگم فقط گذران عمرم رو می بینم هیچ ثمری توش نیست......من که از باعث وبانی این وصلت نمی گذرم

ممنونم....دلم از شوهرم پوکیده ....دیگه نمی خوامش اما سه تا بچه دارم کجا برم ودردم رو بگم فقط گذران ع ...

می‌دونم سخته مخصوصا با سه تا بچه اما سعی کن رو توانایی‌های فردی خودت کار کنی مثلا یه حرفه یا هنری یادبگیری یا اگر امکانش هست بری سر کار خیلی تاثیر داره خیلی

می‌دونم سخته مخصوصا با سه تا بچه اما سعی کن رو توانایی‌های فردی خودت کار کنی مثلا یه حرفه یا هنری یا ...

برام دعاکنید ان شالله به دعای شما توی آزمون استخدامی شرکت کردم قبول بشم .واقعا دارم تحلیل می رم  مخصوصا از نظر روحی. دیشب شوهرم ومادرشوهرن باهم دیگه به من بی حرمتی کردن برام خیلی عذاب آور بودم جدم سزای مادرشوهرم رو بده...ممنونم که دلداریم می دین وبی منت جواب می دین ....چندتاچله برداشتم بلکه خود خدا جوابم رو بده.التماس دعا

برام دعاکنید ان شالله به دعای شما توی آزمون استخدامی شرکت کردم قبول بشم .واقعا دارم تحلیل می رم  ...

انشالله که شوهرت به زودی اصلاح میشه خیلیا هستن با بالا رفتن سن صبورتر و با درک‌تر میشن علاوه بر اون یه کار خوبم پیدا می‌کنی.  توام خیلی برای من دعا کن لطفا خیلی گرفتارم