سلام من امروز روز موعدمه یه ساعت پیش رفتم دسشویی یه ترشح سفید که رگ خونی داخلش بود دیدم ممکنه لک لانه گزینی باشه؟یاپریودیه؟اینم بگم من همیشه قبل پریودی دل درد وکمر درد وحساسیت نوک سینه رو دارم ولی ایندفعه هیچ علائمی ندارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سلام عزیزم من هفته 6هستم و لک بینی ب همین صورت داشتم و حتی ب قهوه ای هم رسید و باردارم
بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
جدا ان شاءالله سالم بدنیابیاد وخیروبرکت براتون داشته باشه❤😙
همچنین عزیزم برای شما😍
بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
کسی میدونه وقتی هنوز نمیدونیم بارداریم یا نه باید چه مراقبتایی داشته باشیم؟من پریم دو روزه عقب افتاده بیبی چک منفی شده همش دم نوش میخوردم اگه پریم عقب افتاده به وقتش بشم.پیاده روی هم چند روزه زیاد میرم.به شدت نفخ و یبوست و بدن درد گاهی دل درد دارم