الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ظرف نمونه بذار تو یه کاسه یبار مصرف یخ بذار رو پلاستیک کنارش باشه یجا تو تراسی چیزی جاسازش کن
🤦♀️وای بعضیا میذارن تو یخچال حالم ب هم میخوره
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
ممنون عزیزم ازمایشگاه گفته شب ولی فکرنکنم دیگه دخترم مدفوع کنه،ازمایشش اورژانسیه نمیشه صبرکنم فردا ...
همون کاری ک گفتم بکن من قبلا کردم
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
اینجوری سالم میمونه تا فردا؟ ممنون عزیزم انجام میدم
اره من انجام دادم مشکلی نداش