2777
2789
عنوان

ازمایش مدفوع😖

4434 بازدید | 29 پست

سلام

میشه نمونه مدفوع دخترم رو از الان بذارم تو ظرف فردا ببرم ازمایشگاه؟

صبح از مسئول ازمایشگاه پرسیدم گفتم میشه شب اینکارو کنم گفت اره ایرادی نداره

ولی الان ۶و نیمه نمیدونم الان میشه یا نه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرف نمونه بذار تو یه کاسه یبار مصرف یخ بذار رو پلاستیک کنارش باشه یجا تو تراسی چیزی جاسازش کن

🤦‍♀️وای بعضیا میذارن تو یخچال حالم ب هم میخوره

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
فک نکنم بشه همون ساعتی که ازمایشگاه گفته رو انجام بده ریسک نکن

ممنون عزیزم

ازمایشگاه گفته شب

ولی فکرنکنم دیگه دخترم مدفوع کنه،ازمایشش اورژانسیه نمیشه صبرکنم فردا بگیرم

جز اینکه ملین بدم ببینم باز شکمش کار میکنه یا نه

ممنون عزیزم ازمایشگاه گفته شب ولی فکرنکنم دیگه دخترم مدفوع کنه،ازمایشش اورژانسیه نمیشه صبرکنم فردا ...

همون کاری ک گفتم بکن من قبلا کردم

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
ظرف نمونه بذار تو یه کاسه یبار مصرف یخ بذار رو پلاستیک کنارش باشه یجا تو تراسی چیزی جاسازش کن 🤦‍♀️ ...

اینجوری سالم میمونه تا فردا؟

ممنون عزیزم انجام میدم

اینجوری سالم میمونه تا فردا؟ ممنون عزیزم انجام میدم

اره من انجام دادم مشکلی نداش

ممنونم چشم مرسی از راهنماییت

خواهش⭐🍭