2777
2789

تاپیک قبلم گفتم شوهرم با رفقاش رفتن مسافرت منم بخاطراینکه چندین بار تذکر دادم که رفیق بازی حدی داره و اونم هیچ اهمیتی نداد و بازم رفت پبش اونا جمع کردم اومدم خونه مامانم.تو این چندروزم بخاطربهانه گیری دخترم مجبورشدم باهاش صحبت کنم چندین بارم یادآوری کردم که ناراحتم به روی خودش نیاورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طوری تو خونه رفتار کن وقتی نیستی نبودت حس شه و دیگ هم با دوستاش نره بیرون😶😂

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

باید با بعضی اخلاقاش کنار بیای دیگه ، درست شدنی نیستن یا با زبون خوش بگو من عین خودت بودم قهر میکردم ولی اصلا فایده نداشت با زبون چرم ونرم راحتتر قبول میکنن ایرادشونو

گناه من سادگی بود .

آقا بالاخره دبشب برگشت اومده ازصبح تاحالام با اوناهست گفت ببام دنبالتون گفتم نه میترسم ناقل باشین ماهم کرونا بگیریم اونم از خدا خواسته. از یه طرف دلم میخوادبیاد حرف دلم بزنم ازیه طرفم دلم میخواد ادبش کنم

قهر رفتی اونم خوشحال کردی دیگه راحت به همه دوستاش میرسه باید میموندی خونه رو جهنم میکردی براش

از جهنم زدم بیرون.خونه مادرشوهرم میشینیم .خواهرشوهرمم اومده بود دیگه تحمل نداشتم اذیت میشدم

هرکاری به ذهنم میرسیده انجام دادم

آفرین👌دیگ باید بریم متوسل شیم با خدا کا درست شن ایشون پس:/💔

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
باید با بعضی اخلاقاش کنار بیای دیگه ، درست شدنی نیستن یا با زبون خوش بگو من عین خودت بودم قهر میکردم ...

دلم خونه بخدا من اصلا اهل قهرنیستم همه کاری کردم ولی اون تغییرنمیکنه از درس و کارم زدم بخاطر اون