همه همین شدن ،،من پسرم روزی دو تومنی خوراکی میخورد قطع کردم گفتم پول خوراکی رو جمع کن سر ماه برات تفنگ بخرم گفت باشه ،،سرماه شصت تومان شد رفتم تفنگ بخرم ده هزار کم داشتم فروشنده یه ریال تخفیف نداد که نداد
قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از هر سختی آسانی هم هست....امیدمون به خداست....وگرنه کاری از دست ما برنمیاد حز اینکه امیدمون رو از دست ندیم....امشب با شوهرم دعوای بدی داشتم ...دلم از حرفاش شکست...منی که ۹ سال تحمل کردم حقوقش دسته مادرش باشه ...منی که با بیمهریاش ساختم...با نداریاش...با مادره خونه خرابکنش...با همه چیزش ساختم و دم نزدم....بهم میگه که برات چی کم گذاشتم...میگه تو بدی....و خیلی خرفای دیگه....اشکمو دراورد...ازش انتظار نداشتم...ولی بهش گفتم تازه شناختمت...و دیگه مثله قبل باهاش رفتار نمیکنم...میشم یکی مثله خودش
عزیزم بخدا منم از همه چیزم زدم بارها حتی برا گوشت ک میدونی گرون شده نداشته خودش خواسته قرض کنه بخره ...
بله متاسفانه ۹۰ درصد مردا همینطورن...این ما زناییم که همیشه باید فداکاری کنیم....انشالله روزی برسه که حداقل یه تشکره خشک و خالی هم بکنن که بعید میدونم😉