2777
2789
عنوان

هنوز حقوق نمی‌گیری همش می‌ره پایه بدهی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 42 پست

همه همین شدن ،،من پسرم روزی دو تومنی خوراکی میخورد قطع کردم گفتم پول خوراکی رو جمع کن سر ماه برات تفنگ بخرم گفت باشه ،،سرماه شصت تومان شد رفتم تفنگ بخرم ده هزار کم داشتم فروشنده یه ریال تخفیف نداد که نداد

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
برا خودم ک کوفت هم نمیخرم بچمم ک هنوز کوچیکه نمی‌فهمه به خدا اگه نفس کشیدن پولی بود مال ما تا الان ...

الان که نفس کشیدنم پولی شده. ی ماسک دو تومنی میزنی. ده دقیقه میری بیرون و میای. می نداریم آشغالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا تل پی ویشو بدم یه راست باخودش صحبت کن @Tile_barfi کار رو شروع کردی دعا کن نی نی دار بشم😍🌹

صبر کن ششب تل نصب کنم چشم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نمیتونه شغلشو عوض کنه؟حرفه دیگه ای بلد نیست؟ اینجوری که خیلی سخته با بچه

میگه میترسم بیام بیرون از همین چندرغازم بیفتم...منم میگم بیا.میگه فک کردی بقیه جاها بیشتر میدن

الان که نفس کشیدنم پولی شده. ی ماسک دو تومنی میزنی. ده دقیقه میری بیرون و میای. می نداریم آشغالی

خدا لعنت کنه باعث بانی گرونیارو بعدشم صاحب این کارخونه و تولیدی خصوصیو .

عزیزم زندگیه ما هم مشابه شماست..یه بچه ۴ ساله دارم....شوهرم ۲۷۰۰ میگیره...یک سال پیش تویه تولیدی پوش ...

خیلی سخته بخدا امشب زنگ زدم گفتم داشت پول خواست گفت اینک همش پایه بدهی رفت.امشب براش ریختن.غر زد هیچ‌کار براادم نمیکنن اصلا من داداش ندارم هزار چرا ک منم ناراحت می‌کنه.

خیلی سخته بخدا امشب زنگ زدم گفتم داشت پول خواست گفت اینک همش پایه بدهی رفت.امشب براش ریختن.غر زد هیچ ...

بعد از هر سختی آسانی هم هست....امیدمون به خداست....وگرنه کاری از دست ما برنمیاد حز اینکه امیدمون رو از دست ندیم....امشب با شوهرم دعوای بدی داشتم ...دلم از حرفاش شکست...منی که ۹ سال تحمل کردم حقوقش دسته مادرش باشه ...منی که با بیمهریاش ساختم...با نداریاش...با مادره خونه خرابکنش...با همه چیزش ساختم و دم نزدم....بهم میگه که برات چی کم گذاشتم...میگه تو بدی....و خیلی خرفای دیگه....اشکمو دراورد...ازش انتظار نداشتم...ولی بهش گفتم تازه شناختمت...و دیگه مثله قبل باهاش رفتار نمیکنم...میشم یکی مثله خودش

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
بعد از هر سختی آسانی هم هست....امیدمون به خداست....وگرنه کاری از دست ما برنمیاد حز اینکه امیدمون رو ...

عزیزم بخدا منم از همه چیزم زدم بارها حتی برا گوشت ک می‌دونی گرون شده نداشته خودش خواسته قرض کنه بخره بخدا نذاشتم گفتم نمیمیریم ک نمی‌خوریم ک غصه نخوره.از بقیه چیزای شخصیمم ک بارها زدم اونم تو همه ی دعواها میگه بی چشم و رو برات چی کم گذاشتم.گذشت های منو نمی‌بینه ،اینو گفتم ک بدونی حستو میفهمم تنها نیستی .مثل اینکه این خصلت همه مرداس ناراحت نباش عزیزم.انشالا خدا برا هممون درست کنه

عزیزم بخدا منم از همه چیزم زدم بارها حتی برا گوشت ک می‌دونی گرون شده نداشته خودش خواسته قرض کنه بخره ...

بله متاسفانه ۹۰ درصد مردا همینطورن...این ما زناییم که همیشه باید فداکاری کنیم....انشالله روزی برسه که حداقل یه تشکره خشک و خالی هم بکنن که بعید میدونم😉

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤