2777
2789
عنوان

هنوز حقوق نمی‌گیری همش می‌ره پایه بدهی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگ اینستا بلدی بیا تل اونجا ادمین رو معرفی کنم ماهی حداقل ۳۰۰ داری کارشم لایک و فالو پولم ازت ...

ممنون عزیزم از اینستا خوشم نمیاد از محیطش.یک دنیا ممنون

کل ماه رو با تمام جوووون کندن کار می کردم .

اخر ماه فقط ۵۰۰ یا ۶۰۰ گیرم میومد 😭😭😭

هییییچی هیییچی .‌‌.

اگر همسرت دوخت بلد هست تا خودش کار و کاسبی راه نندازه به سود نمی رسه .

کهداینم سرمایه می خواد .

چند روز دیگه هم ارتروز گردن و کمر هم هست کنارش !! 

مفت کاز کردنه فقط 

نمی خوام ناراحتت کنم ..بره کارگری ساختمون بیشتر دررمیاره یا نظافت بخدا جدی می گم .

خواهر من همسرش کلییی قسط داره کل حقوق می ره قسط و خرج خونه رو با نظافت درمیاره .هرسری ۲۰۰ تا ۳۰۰ می گیره .پس اندازم می کنن

کل ماه رو با تمام جوووون کندن کار می کردم . اخر ماه فقط ۵۰۰ یا ۶۰۰ گیرم میومد 😭😭😭 هییییچی هیییچ ...

عزیزم من همسرم بخش عکاسی رو لباس کار می‌کنه.البته فرقی تو اصل ماجرا نداده.ن چرا ناراحت شم از دست شما

از دنیا دلم گرفته.

ممنون عزیزم از اینستا خوشم نمیاد از محیطش.یک دنیا ممنون

خواهش عزیزم.شرایط اقتصادی هممون تقریبا همینه سوره واقعه هرشب بخون خدا کنه مشکل مالیتون حل بشه زودتر شوهرت حق داره

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 
عزیزم اگ اینستا بلدی بیا تل اونجا ادمین رو معرفی کنم ماهی حداقل ۳۰۰ داری کارشم لایک و فالو پولم ازت ...

من میخوام ب من یاد بده لطفا😢درخواست دوستی دادم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیزم زندگیه ما هم مشابه شماست..یه بچه ۴ ساله دارم....شوهرم ۲۷۰۰ میگیره...یک سال پیش تویه تولیدی پوشاک بود...ولی الان تویه شرکته عالیس باربره با همون خقوق...شرایط خیلی سخته...درکت میکنم...دقیقا منم بخاطره شوهرم غصه میخورم که با این سنش افسردگی و پانیک گرفته...تفریح و لباس صفر..فقط خرج بدهی و خوراک میشه...خدا برای همه درست کنه

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤