2777
2789
عنوان

با همکار آقا که هی قصد داره

321 بازدید | 24 پست

خودشو بماله ب باسنم

ببخشید ک اینطور میگم تو رو خدا گزارش نزنید

ی همکار آقا دارم ازم چند سال کوچیکتره حین اینتوباسیون مریض یا شلوغی یا هر چی این کلا کنار منه بعد هی رد میشه چند بار قشنگ از پشت مالیده بهم

ولش کنن از پشت میچسبه بهم در این حد پر روعه

من دیگ مطمئن شدم ی قصدی داره چون اگه اتفاقی بود ی بار دو بار نه چندین بار

پسر خوبی هم هست از دید بقیه

چ جوری بهش گوش مالی بدم بدون اینکه کسی بفهمه و آبروریزی بشه

نمیخوام حاشیه درست شه تو محیط کار وگرنه میزدم تو دهنش....

از طرفی اعصابم همش خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدات در نیاد میگه خودشم دوست داره، تو جمع داد بزن سرش بگو چرا همش خودتو به من میچسبونی

ابروی همچین ادمی میره نه ابروی تو

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بکشش کنار آروم بش بگو باره آخرت باشه این حرکت زشتو میزنی که بار بعد اینطوری رفتار نمیکنم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ایندفعه قبل اینکه اون خودشو بماله بهت تو با باسنت پرتش کن اونور

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!