2777
2789

لطفا بگین یکی دوسال که از روی لیزر رفتنتون گذشته ایا موها دراومده یا نه؟ 

اونایی که پوست سفید دارن و موهای سیاه و زخمیم 

به نظرتون کدوم دستگاه بهتره؟ 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

5 سال گذشته از لیزرم و برنگشته. 

من با دایود انجام دادم 

تمدید سالانه رو با الکس میرم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
5 سال گذشته از لیزرم و برنگشته.  من با دایود انجام دادم  تمدید سالانه رو با الکس میرم&nb ...

سالانه چند بار میری موهات چطور بود خیلی ضخیم بود یا چطور 

الکساندر انواع مختلف داره دکا کندلا کوانتا ... کدوم میری

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سالانه چند بار میری موهات چطور بود خیلی ضخیم بود یا چطور  الکساندر انواع مختلف داره دکا کندلا ...

سالی یکباره تمدیدش. ضخیم بود بله. 

نمیدونم نوعش رو. فقط میدونم الکس. 

مهمه جایی برید ک اپراتور زیر نظر متخصص باشه ک درجه باتوجه ب رنگ پوست و نوع مو تنظیم بشه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامانم صورتشو رفت و چانه اش.الان اونا موهاش رفته ولی زیر گردنش شده پر مو .درصورتی ک قبلش اونجاش نداشته .دکتر بهش گفته لیزر باعث تحریک موهای کرکی اطراف مبشه .الکساندربود فکر کنم نمیدونم دقیق

مامانم صورتشو رفت و چانه اش.الان اونا موهاش رفته ولی زیر گردنش شده پر مو .درصورتی ک قبلش اونجاش نداش ...

ممنونم عزیزم اره می گن جایی که مو نداره نباید برید تحریک میشه 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕