2777
2789
عنوان

پایان نامه

210 بازدید | 4 پست

کسی اینجا هست در حال نوشتن پایان نامه باشه؟

الان کتابخونه ها بستس چیکار میکنین؟

من خیلی تنبلی کردم دو ترم پشت گوش انداختم فقط یک ترم دیگه فرصت دفاع دارم 😥

بهم انگیزه بدید

سلام عزیزم نزار فاصله بیفته من مهر دفاع کردم ولی طول کشید..

کتابخانه ها انلاین هستند برای دانشجویان ارشد دانشگاها باز بتونند استفاده کنند..از کتابخانه ها... 

اللهم جعلنی من التوابین.
سلام عزیزم نزار فاصله بیفته من مهر دفاع کردم ولی طول کشید.. کتابخانه ها انلاین هستند برای دانشجویان ...

باریکلا

من توی کلاسا خیلی فعال بودم سرکار رفتم مشکلات دیگه داشتم فاصله افتاد اصلا تو خونه نمیتونم بخون مبیشتر دلم میخواد توی فضای کتابخونه درس بخونم با تمرکز ... مشکلم فقط منبع نیستش😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانستن ثبت پایان نامه در ایرانداک می تواند شما دانشجویان را در انجام نگارش پایان نامه تا حد زیادی کمک کند. یکی از کارکردهای این سامانه ثبت موضوع برای جلوگیری از نوشتن موضوعات تکراری است.دقت داشته باشید که قبل از نوشتن ساختار پروپوزال لازم است که به ایرانداک مراجعه کنید.

ثبت نام در ایرانداک
این بخش از پایگاه اطلاعاتی برای بررسی یکتایی موضوعات پژوهشی و تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک مورد استفاده قرار می گیرد. براساس آیین نامه آموزشی، تصویب موضوع پایان نامه علاوه بر ارائه یک نسخه از پروپوزال نیاز به ارائه گواهی در خواست پیشینه از سامانه ایرانداک نیز دارد.
برای این منظور نیاز است دانشجو درخواست خود را در سامانه ایرانداک به همراه اطلاعات تحصیلی و کد ملی ثبت کند. سامانه با بررسی اطلاعات ثبت شده در قسمت ثبت پایان نامه، جواب را ظرف مدت حدود ۴۸ ساعت برای او ارسال کند. زمان ارسال درخواست یک ایمیل را در این سایت ثبت می کنید. سپس سامانه به صورت خودکار پاسخ شما را در ایمیل می دهد.
در گواهی ارسال شده از طرف سامانه ایرانداک، لیست موضوعات با شباهت با موضوع درخواست شده نیز ارسال می شود.

اصلا نگران نباش عزیزم. حتما از پسش برمیای. یه سری موسسات هستن که تو نگارش پایان نامه کمک میکنن. پیشنهاد می کنم یه مشاوره ازشون بگیری.

تو گوگل هم سرچ کنی کلی ازین موسسات انجام پایان نامه ارشد رو پیدا میکنی و میتونی یکی یکی زنگ بزنی ببینی خدمات کدوم بهتره و قیمت کدوم مناسب تره.