2777
2789
عنوان

زمان مناسب برای تست بی بی چک در کسی که دوره های ۲۳ روزه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4583 بازدید | 57 پست
اره صبر کنم بهتره  من سه چهار تا پر کردنی دارم  هنوزم نرفتم  تو بارداری میشه رف ؟ ...

عزیزم خب شما از من خیلی فرصت بیشتری داری و ان شاء الله که همین ماه باردار هستید

من خیر سرم رفتم دنبال درس و تحصیلات تکمیلی و شغل و اون موقع اصلا نمیخواستم ازدواج کنم ولی الان پشیمونم میگم کاش همون سن ۲۳ الی ۲۵ سال ازدواج میکردم

اما شما خیلی خوب کردید به موقع ازدواج کردید

برا دندون نمیدونم گلم 

عزیزم خب شما از من خیلی فرصت بیشتری داری و ان شاء الله که همین ماه باردار هستید من خیر سرم رفتم دنب ...

مرسی عزیزم ان شاءالله به خیر 

عزیزم اشکال نداره تا ۴۰ سالگی میشه عزیزم نگران این چیزا نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ان شاءالله به خیر  عزیزم اشکال نداره تا ۴۰ سالگی میشه عزیزم نگران این چیزا نباش

ممنون عزیزم🌹

ان شاءالله برای همه منتظرای نی نی بخیر باشه و دلشون شاد شه 

ممنون عزیزم🌹 ان شاءالله برای همه منتظرای نی نی بخیر باشه و دلشون شاد شه 

عزیزم من امروز انقد که فکر و خیال کردم 

ی لحظه شک کردم شاید ۲۸ ام پریود بودم ماه قبل 

ینی این  درد زیر شکم و کمرم درد شاید علائم پریود باشه😔😔

ان شاءالله عزیزم 

سلام نگار جون من پریود شدم 

ان شاءالله که شما باردار باشی و خوش خبر

الان یه ترشحات قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم که همیشه قبل از پریودم همین جوره و کلا ۴ روز فقط لک بینی دارم

با توکل به خدا آماده میشم برای ماه آینده

واقعا الان احساس راحتی دارم که از این برزخ در اومدم واقعا هر لحظه اش اندازه یک ماه میگذشت حداقل الان میدونم باردار نیستم و ذهنم آزاد میشه 

ولی خداییش این چند روز خیلی سخت گذشت حتی الانم یه بی بی داشتم دوباره زدم گفتم هدرش بدم بره که منفی بود و روشنه که پری ام

سلام نگار جون من پریود شدم  ان شاءالله که شما باردار باشی و خوش خبر الان یه ترشحات قهوه ای خی ...

عزیز دلم 

چه هم زمان ب یاد هم بودیم منم همین الان برات ی چی نوشتم 

اره عزیزم واقعا هر روز ی ماه میگذره...

اره عزیزم ان شاءالله ماه بعد خبر بارداریتو بدی عزیزدلم❤❤❤❤

عزیزم من امروز انقد که فکر و خیال کردم  ی لحظه شک کردم شاید ۲۸ ام پریود بودم ماه قبل  ین ...

مگه تاریخ پری هاتون رو ثبت نمیکنید؟

میدونم واقعا سخته فکر و خیالش آدمو داغون میکنه

ان شاءالله که بخیر باشه و به بارداری هر چی خیره 

مگه تاریخ پری هاتون رو ثبت نمیکنید؟ میدونم واقعا سخته فکر و خیالش آدمو داغون میکنه ان شاءالله که ب ...

نه عزیزم متاسفانه.. هر دفعه میگم ثبت کنم باز میگم نه نمیخادیادم می مونه و مث الان الکی امیدوار میشم هر ماه.....

عزیز دلم  چه هم زمان ب یاد هم بودیم منم همین الان برات ی چی نوشتم  اره عزیزم واقعا هر رو ...

ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه

حالا رفتم دکتر چند روز پیش آزمایش های قبل از بارداری رو نوشته که گفت روز دوم سوم پری برم بدم و بعد برم پیشش

و یه دکتر دیگه هم نوبت گرفتم برا ۱۳ بهمن ان شاءالله که با تلاش نتیجه بگیرم

شکر خدا سونوی تخمدان و رحم رو که دادم عالی بود و هیچ مشکلی داشتم این آزمایشا رو هم انجام بدم ببینم خدا چی میخواد برام

نه عزیزم متاسفانه.. هر دفعه میگم ثبت کنم باز میگم نه نمیخادیادم می مونه و مث الان الکی امیدوار میشم ...

ان شاءالله که الکی نیست

آدمی به امید زنده اس ما هم دلخوش علائم و امیدوار ولی وقتی میخوره تو ذوقمون یه خوبی داره که امید خوبه اما صبوری هم لازمه و ما رو صبور میکنه

دعا میکنم پری ات نیاد و خوش خبر باشی خیره ان شاالله