2777
2789
عنوان

زمان مناسب برای تست بی بی چک در کسی که دوره های ۲۳ روزه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4583 بازدید | 57 پست
بله حرفتون رو قبول دارم هر ماه فکر میکنم کلی علائم دارم حتی چیزایی رو تجربه میکنم که قبل از اینا تجر ...

ان شاءالله به زودی مامان میشی و نی نی رو بغل میکنی 

ولی بدون استرس های حاملگی صد برابر دوران اقدام شاید هم بیشتر 

خودت رو تقویت و آماده کن 

مبارکتون باشه عزیزم واقعا از ته قلبم خوشحال میشم وقتی میبینم یکی که بچه میخواستع خدا بهش داده

مرسی عزیزم ..اما چه فایده قبلا یه سقط داشتم الانم دوباره مثل قبل شدم همه ی علایمم کمتر شده. استرس دارم نمیدونم بازم سقط میشه یانه.🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از استرس خواب نمیرم تا نزارم خیلی درگیرم خیلی همش گریه میکنم 

تا روزی بهش فکر میکنی نمیشی

خودت رو سرگرم کن .وقتت رو با چیز های دیگه بگذرون . یه جوری که متوجه نشی چند روز تا موعدت مونده .

خبرهای خوب خودشون میان 

بیخیال باش 

مرسی عزیزم ..اما چه فایده قبلا یه سقط داشتم الانم دوباره مثل قبل شدم همه ی علایمم کمتر شده. استرس دا ...

ان شاءالله که نمیشه عزیزم برات دعا میکنم خداوند مراقب نی نیت باشه و حفظش کنه برات با خیر و صلاح ان شاءالله 

تا روزی بهش فکر میکنی نمیشی خودت رو سرگرم کن .وقتت رو با چیز های دیگه بگذرون . یه جوری که متوجه نشی ...

آخه دست خودم نیست که چطور بیخیال شم

دعا کنید یا باردار شم یا خداوند کمکم کنه آروم شم واقعا دارم زجر روانی میکشم 

شما خودتون نی نی دارید؟ 

چرا قبل موعد بیبی چک میزنی!!

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
چرا قبل موعد بیبی چک میزنی!!

آخه نزارم آروم و قرار ندارم 

بعد چون نی نی سایت خوندم خیلیا زود براشون نشون داده گفتم شاید منم جزو اون دسته باشم که گویا نه جزو اون دسته ام نه جزو مامانا فعلا😭

راستی من این ماه از کیت تخمک گذاری هم استفاده میکردم

اینم بگم پری هام ۱۰ روز طول میکشه که قبل از اقدام ۷ روز بود

کیت هام روز ۱۱ و ۱۲ سیکلم دو خط همرنگ بود و روز ۱۳ خط پایین پررنگتر از بالایی بود

شب ۱۱ ام و شب ۱۲ ام اقدام داشتم البته اونم با دخول سطحی در حد ۴ - ۵ سانت اما بعدش پاهامو بالا نگه داشتم و سرویس هم نرفتم و این بار بر خلاف بارای قبل که آب منی با رفتن سرویس یا نشستن ازم خارج میشد اینبار صبح که بیدار شدم هیچی ازم خارج نشد

اما شب و روز ۱۳ که موعد تخمک گذاریم بود چون شب چهارشنبه بود و کراهت داشت و شوهرم روی این امور خیلی حساسه دیگه رابطه نداشتیم

و بعدشم دیگه چون کیتا کم رنگ شد رابطه رو گذاشتم کنار چون خیلی درد دارم توی رابطه به خاطر همون ضخامت دیواره واژن که گفتم

حالا به نظرتون اصلا شانسی دارم یا الکی خودمو الاف کردم؟

بس که فکر کردم دارم دیونه میشم

عکس کیتامو هم میزارم که ببینید

آخه دست خودم نیست که چطور بیخیال شم دعا کنید یا باردار شم یا خداوند کمکم کنه آروم شم واقعا دارم زجر ...

منم بعد از دوتا سقط و یک سال اقدام الان ۶ ماه دوقلو حامله ام 

ولی واقعا دقیقا وقتی حامله شده که بی خیال شوم و وقت واسه فکر کردن بهش نداشتم

منم بعد از دوتا سقط و یک سال اقدام الان ۶ ماه دوقلو حامله ام  ولی واقعا دقیقا وقتی حامله شده ک ...

واااای تبریک میگم خوشبحالتون شکر خدا که جواب گرفتید ان شاءالله به سلامتی این ایام حاملگی رو سپری کنید و با خوشی نی نی هات رو بغل کنی

میتونم بپرسم چکار کردید دو قلو شد؟

آخه من داروی گیاهی هم برا دو قلو شدن میخورم 

و اینکه نی نی هاتون جنسیتشون چیه؟

واااای تبریک میگم خوشبحالتون شکر خدا که جواب گرفتید ان شاءالله به سلامتی این ایام حاملگی رو سپری کنی ...

توکل کردم به خدا دیگه 

سه ماه کلومیفن میخوردم البته ژنش رو هم داشتم تو خانوادم ولی درکل کلومیفن بی تاثیر نبود .

فقط همین دیگه کار دیگه ای انجام ندادم 

الانم شکر خدا یه دختر دارم یه پسر