2777
2789
عنوان

با دوس پسرم به مشکل خوردم

121 بازدید | 11 پست

سلام مدتیه با دوس پسرم به مشکل خوردم

جوری که اون کات کرد 

تقریبا ۳ سال از رابطمون میگذره 

دوسش دارم و خیلی رابطمون خوب بود تا جایی که میخواست تغییر کنم و اونجوری که میخواد باشم از نظر رفتاری :) نمیگم تلاش نکردم ولی خب نشد 

این اواخر دیگه تقریبا هر ماه دعوا داشتیم 

تا هفته ی پیش که گفت خسته شدم :)

منم گفتم بریم مشاور و قبول کرد ولی نمیدونم کجا برم که مشکلمون حل شه!

شما مشاوری که کمکتون کرده باشه میشناسین؟

ببين واقعيتش اينه كه وقتي با كسي ميريم تو رابطه يني ازش خوشمون اومده ...نبايد اونو تغيير بديم ...نبايد بگيم خودتو تغيير بده ب جوري ك من دوست دارم!...چون اون ادمو همون طور ك بوده ازش خوشمون اومده...

ولي اگر ميبيني اون رفتارت كلا رفتار خوبي ني و ميخواي تغييرش بدي خب ي چي ديه است

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ اشکالی داره😑

وقتتو تلف نکن بخاطر دوست پسر.

اعصاب و روان خودتو به هم نریز بخاطر دوست پسر.

خودت باش.اونجوری ک هستی باید تورو بخاد.خودتو اذیت نکن بخاطر دوست پسر

اگه مرد زندگیت بود ی چیزی.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
وقتتو تلف نکن بخاطر دوست پسر. اعصاب و روان خودتو به هم نریز بخاطر دوست پسر. خودت باش.اونجوری ک هست ...

الان چه ربطی داشت این جمله های شعاری و کلیشه ای 😂😂😂😂

من مهم ترین ادمی ک براش وقت و انرژی میزارم خودمم 

منتها وقتی طرف میگ ۳ سال باهامه و قصد ازدواج مشاوره خیلی ام خوبه چ بسا زودتر هم باید میرفتن ک اگ به هم نمیخوردن عاقلانه کات کنن حداقل

ببين واقعيتش اينه كه وقتي با كسي ميريم تو رابطه يني ازش خوشمون اومده ...نبايد اونو تغيير بديم ...نبا ...

ببین مشکل ما این بود که دعوامون که میشد میرفتم وقتی ارومتر میشدم میومدم باهاش حرف بزنم و اون دقیقا برعکسه منه 

میگه باید همون لحظه مشکلمونو حل کنیم

میگه تو حرف نمیزنی سکوت میکنی و همین اذیت کنندس براش

چند بار این قضیه تکرار شد تا اینکه دیگه رد داد گفت اصلااا بهم نمیخوریم حتی میترسم به این فکر کنم که باهات زیر یه سقف باشم :)

اینم بگم که هر بار دقیقا تایم پریود دعوامون میشه :/ 

و اون کلا درک نمیکنه دیگه بحث میکنه و من حداقل به خاطر ارامش خودمم که شده چیزی نمیگم :)

ببین مشکل ما این بود که دعوامون که میشد میرفتم وقتی ارومتر میشدم میومدم باهاش حرف بزنم و اون دقیقا ب ...

خب اولا ك مشكل از تو ني ك بخواي تغييرش بدي 

چون درسش اينه ك ادم اگر عصبيه يا هيجانزدس يا ...اون لحظه تصميم نگيره و حرفي نزنه هميشه ميگن وقتي اروم شدين حرف بزنين! ب نظرم بايد بش بگي ك كسي ك بايد رفتارشو درست كنه تو نيستي بلكه اونه هرچند ازين حرف ناراحت بشه! و ب نظرم تويي ك بايد بترسي با همچين ادمي بري زير ي سقف چون تو عصبانيت ادم هر حرفي بزنه بعدش پشيمونيه...اون لحظه ادم داغه نميفهمه...برا همي نبايد اينكارو بكنيم! 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-