2777
2789
پیش خودمونن ماهم یکی دوساله ازدواج کردیم همه چیزام نوئه باور نمیکنه 

چ سخت شد 

اونایی که نیاز نداری جمع کن بزار انباری جایی 

چقدر بده ک راحت وسیله شمارو میگیرن

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شلخته است عروس داره خونه داری بلد نیست 

چیزای خودش چندساله خال بهشون نیوفتاده ... فکنم مال خودش ک نیس حواسشو جم نمیکنه 

ی دست فنجونم برد دیگه پسش نداد همشون شکستن دوسه تاشو داره 😶😶😪😪

چندبارمادرشوهرم اتوی منومیبردواسه زنداداشش یعنی زندایی شوهرم من چیزی نمیگفتم شوهرموآخرین باربهش گفت اگه اتوتایک سال دیگه هم بشه خراب شه من ازچشم تومیبینم بایدنوشوبخری اون هم ازاون موقع دیگه نبرد

چ سخت شد  اونایی که نیاز نداری جمع کن بزار انباری جایی  چقدر بده ک راحت وسیله شمارو میگی ...

اره نه میشه ندی بهشون وقتی ببرن هم ک اینجوری ... مثلا من ابمیوه گیرمو مدام باهاش کار دارم بزارم انبار دیگه خودمم نمیتونم استفاده کنم 

اره شوهرم میگه ناراحت میشه نگو خودم برات میخرم ولی واقعا چیزا گرون شدن من میدونم ک نمیتونم ... 

خب جلو خودش نگاه کن به وسیله بگو عهههه اینجاش اینجوری شد؟؟؟!!!! 

من که والا از اول ازدواجم جااار زدم گفتم من وسیله خونمو به هیچچچ عنوان به کسی نمیدم از کسی ام چیزی نمیخوام، همه ام میدونن چقد حساسم و تا حالا چیزی نخواستن

از اول نباید رو میدادی

نمیدونم چیکار کنم من روم نیس بگم این چیزارو اخه خودش نباید ببره وسیله برقی الان زیر دوتومن نیست من با یه حقوق کارمندی شوهرم هنر کنم شکممونو سیر کنم چ برسه ب خرید وسایل

پیش خودمونن ماهم یکی دوساله ازدواج کردیم همه چیزام نوئه باور نمیکنه 

همولحظه ای که میاره بگو عهمامان جون در فلاسک چیشده؟ قبل این که توعروسشون بشی چجوری زندگی می کردن آخه مایتابه؟

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

چطور دلش میاد پول پسرشو حیف کنه 

فک نکنم از عمد باشه ادم اینجوری نیست 

خودشون وضعشون خوبه چیزی خراب کنه هم بهترشو میگیره برا خودش 

ولی خب من در توانم نیست میدونین هم ک خانوما چقد جهیزیشون واسشون مهم و عزیزه