2777
2789
عنوان

رفتم سونوگرافی ساک خالی بودکسی هست که تجربشوداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 21 پست

انقدر منتظرموندم تواین چندوقت که برم بگن سالمه وجنین و قلب تشکیل شده که خسته شدم

توعکس سونو عکس یه جنینه 

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️

کیسه زرده هم نباشه متاسفانه پوچه. انشاله دفعه بعد بارداری سالم داشته باشی. غصه نخور

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی امکانش نیست بعداتشکیل بشه؟

من شش هفته رفتم ساک و کیسه زرده بود ولی جنین رو ندید. هفته نهم قلبشم میزد . از دکتر پرسیدم گفت کیسه زرده تایید میکنه جنینی هست یا پوچه ساک بارداری

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
تشکیل شده ولی دوشنبه باید برای تشکیل قلب برم

چن هفته بودی که گف تشکیل نشده.اخه منم هفت هفته و یک روز داشتم گف جنین نمیبینم دوهفته دیگه بیا.یعنی امیدی هست

خدایا کمک.کن منم به ارزوم برسم