2777
2789
منم همین فکرو میکنم سخته..

اتفاقا اسونترین نوع ازدواجه!!!

ولی غیرمنطقی ترین و شانسی ترین

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی توی چارچوب خانواده و زیاد طولانی نشه

نه این که تو دوران با اصطلاح نامزدی همه کار بکنی خوب معلومه که این خوب نیست. اعتماد ها جلب نمیشه 

یه دختر دارم تا نداره
این روانشناسا رو ازکجا میارین😂دیروزم یکی اومده میکع هرچی فاصله سنی بیشتر باشه مشکلات کمتر تداوم بیش ...

من عاشق اینام که میگن روانشناسا گفتن رشد ذهنی و بلوغ مردا دقیقا دقیقا دقیقا ۶ سال عقبتر از زناست 😄😄😄😄

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
حتی نمیتونستم تصور کنم یه نفر که نمیشناسمش و منو نمیشناسع یهو بیاد خواستگاری و منم فوقش بعد چهاربار ...

ما تو فامیل دور داشتم همچین موردی.

ازدواج سنتی بود.بعد میان خواستگاری(پسره برا ی شهر دیگس).خانواده دختر ی تحقیق هم نکردن.بقرآن.بعد جالبتر اینجاس ک یک‌هفته بعد نامزدی،دختره باهاشون رفت شهر شوهرش!(البته نمیشه گفت شوهرش!چون فقد نامزد بودن)! خیلی چرت‌و‌پرتِه!

ولی بنظر من مدت زیاد دوستی هم ب مشکل برمیخوره من خودم ۴سال دوست بودم ولی کات کردیم...

اره ممکنه به زمان مربوط باشه. ممکنه بخاطر عدم تفاهم رابطه تموم بشه یا به دلایل دیگه

و هزاربرابر بهتر از اینه که بعد از ازدواج بهم بخوره

اره ممکنه به زمان مربوط باشه. ممکنه بخاطر عدم تفاهم رابطه تموم بشه یا به دلایل دیگه و هزاربرابر بهت ...

اره💔

میدونین بنظر من اگ قراره دوستی برا ازدواج باشه باید تو سن مناسبش باشع حداقل بعد۲۲سال ک بعد از چندماه اگ بهم خوردن ازدواج کنن

ن اینکه از سن پایین شروع کنی چون وقتی مدت چیزی طولانی شه حس میکنم خراب میشع

ما تو فامیل دور داشتم همچین موردی. ازدواج سنتی بود.بعد میان خواستگاری(پسره برا ی شهر دیگس).خانواده ...

ماهم داشتیم. بعضیاشون منفعلانه در حال ادامه زندگی هستن بعضیاشون شانسی خوشبختن و بعضیا هم مثل برادرشوهر بدبختم باید حداقل دومیلیارد مهریه کسی رو بدن که دوهفته هم زندگی نکرد 

اره💔 میدونین بنظر من اگ قراره دوستی برا ازدواج باشه باید تو سن مناسبش باشع حداقل بعد۲۲سال ک بعد از ...

صددرصد همینطوره 

رابطه توی سن پایین مخصوصا برای دختر اصلا عاقلانه نیست 

حداقل ٢٢-۳ باید باشه تا دوران اوج هیجانش نباشه