2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه باید چی بخونم ..

129 بازدید | 9 پست

دوستان چند وقت پیش یه خونه دیدیم خیلی به دلم نشست، بعد یه قیمت گفت تا ماپول جور کردیم .گرونترش کرد الان یه هفته پیش زنگ زد بیاید اگه میخواید ،،ماهم پول جور کردیم امروز زنگ زدیم میگه می‌خوام گرون تر بفروشم بعد گفت دیگه نمی‌فروشم منصرف شدم...وای خیلی ناراحت شدم پسرم چه ذوقی میکرد می‌گفت اون خونه رو دوست دارم پسرم خیلی گریه کرد..دعایی هست بخونم وراضی به فروش بشه؟؟لطفا برام دعا کنید اون خونه قسمتم بشه ممنون 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ذکر «یا کریم یارب» 360 مرتبه بخون ان شاالله دلش نرم میشه و قبول میکنه

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
با آدمی که دبه میکنه معامله نکنید که ضرره اخرش

آره هر بار یه چیز میگه ولی اونجا خیلی برای من خوبه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

عزیز دلم ذکر «یا کریم یارب» 360 مرتبه بخون ان شاالله دلش نرم میشه و قبول میکنه

انشالله ممنون حتما میخونم 

ذکر «یاجلیل»73مرتبه برای احترام گذاشتن به خواستتون✨

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
ذکر «یاجلیل»73مرتبه برای احترام گذاشتن به خواستتون✨

ممنون عزیزم 

این تاپیک سال ۹۹ زدم از اون سال تا الان چند بار تا پای قولنامه رفتیم چند تا خونه دیدیم پسندیدیم ولی فروشنده یا دبه کرد یا گرون تر یا پشیمون شد لطفا کسی می‌دونه باید چیکار کنم همین امروز باز هم فروشنده که قول داد امروز خونش بده بازم گولمون زد نه گفت حس بدی دارم انگار داغون شدم بعد ۱۷ سال مستأجری امروز کلی گریه کردم لطفاً برام دعا کنید شاید دعاهای یکی از شما مشکل منو حل کنه ممنونم ⁦❤️⁩