2777
2789
عنوان

کسایی که ارایشگرن بیان کمکم کنن

214 بازدید | 28 پست

من الان مدرک فنی حرفه ای ارایش پیرایشو گرفتم ولی اخه چیز خاصی بلد نیستم

خب الان چکار کنم؟برم هرکدومو دوباره تخصصی یاد بگیرم؟با برم تو ارایشگاها مفتی کار کنم تا یاد بگیرم؟

فعلا تو یه ارایشگاه مفتی دارم میکاپ میکنم 💔

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

خب تو همون ارایشگاه یاد بگیر بقیه رشته هارو ، مثلا تو میکاپ میزنی واسش در ازاش اونم شینیون یادت بده

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم گلم تخصصی ندارم .

ولی تو که داری چند تا سوال.😁😁😁

اولا چند تا کرم خوب که به پوست آسیب نزنه می‌خوام که پوستم رو سفید کنه ، چون خیلی تیرس....🥲 

و اینکه وسایل ترند آرایشی چی سراغ داری منم بگیرم؟ 😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بپرس بلد باشم جواب میدم

بعد گلم ترفند آرایشی چیا بلدی ؟🥲

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

مفتی کار کن یک سال 

چون تا میکاپ نزنی ، حرفه ای نمیشی 

یواش یواش برند هارو یاد بگیر 

منم‌دوره دیدم 

اما همیشه استادمون میگفت ۷۰ درصد وسیله خوب 

۳۰ درصد تبهر آرایشگر

واقعا درست میگفت

مفتی کار کن یک سال چون تا میکاپ نزنی ، حرفه ای نمیشی یواش یواش برند هارو یاد بگیر منم‌دوره دیدم اما ...

درسته ولی قیمت وسیله ها خیلی بالاست اینجوری نمیصرفه 

هی بخرم و استفاده کنم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
درسته ولی قیمت وسیله ها خیلی بالاست اینجوری نمیصرفه هی بخرم و استفاده کنم

فکر کن داری هزینه اموزش یه استاد عالی رو‌میدی 

فقط کرم پودر هست که زیاد مصرف میشه 

یه پالت سایه خوب بگیری حالاحالاها داریش

میخوام‌ برم عروسیچی کنم کرم نماسه رو پوستم؟

خب بستگی داره چه کرمی استفاده‌کنی و اینکه مناسب پوستت باشه یانه

تو میکاپ و پوست از همه مهم تر زیرسازه

یعنی شما اول پوستتو تمیز میشوری بعد با تونر تمیز میکنی 

بعد ابرسان میزنی میزاری جذب شه 

بعدپرایمر میزنی بعد یه ربع میمونه جذب پوست شه بعد کرم پودرتو میزنی و حتما کرم پودر باید خشک بشه حالا چه با پنکک چه با پودر فیکس

این مراحل باعث میشه پوست نماسه و اینکه کرم ها مناسب جنس پوستت باشن و کیفیت خوبی داشته باشن

فکر کن داری هزینه اموزش یه استاد عالی رو‌میدی فقط کرم پودر هست که زیاد مصرف میشه یه پالت سایه خوب بگ ...

اره خب ازین دید بهش فکر نکرده بودم

درسته