2777
2789

نصف بیشتر اعصاب خوردیام بخاطر اینه که همش خونه‌ام

تا بحثمون میشه به شوهرم میگم اره تو که میری سرکار همش هرهرکرکر شبم میای خسته میگیری میخوابی منه بیچاره همش توو خونه‌ام

الانم باز نزدیک بود سر همین قضیه باهاش بحثم بشه

دارم دیوونه میشم خودش هر روز صبح تا شب از خونه بیرون میره سرکار، میدونم سخته ولی باز چهار تا ادم میبینه یه هوایی بهش میخوره

ولی من چی؟ تنها ادمی که میبینم فقط مادرشوهر خواهرشوهرمن😐 خونمونم اصلا افتاب گیر نیست

بیرونم توو این کرونا اخه کجا برم؟!

سرکارم دنبال کار میگردم منتها چیزی که به شرایط زندگیم بخوره نیست😔

لعنت به کرونااااا

شما هم مثل منید؟ یا همش بیرون یا خونه‌ی پدر مادرتونید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همهاش خونه ام تازه دورکاری هم دارم همون مادر سوهر خواهر شوهرمم نمیبینم خانوادمم شهرستانن!

ولی عصرها گاهی ماشینو بر میدارم با پسرم میریم بیرون یا روزهایی که شوهرم افیش نیست میریم یه کم دور میزنیم

خیلی سخت میگیری.منم اوایل کرونا کاملا خونه بودم هیچجا نمیرفتم ولی دیگه چقدر؟هم خونه پدرومادرم میرم هم خونه خواهربرادرام

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من از تو بدتره شراطیم شهر غریبم نه یک نفر از خانواده خودم هست نه شوهرم بچه ام ندارم تا پارسال می ...

نه والا شرایط تو بهتر از منه که

منم هیچکدوم از خانوادم اینجا نیستن

خانواده شوهرم نزدیکن و دهنمو ... کردن

تو لااقل اینو نداری که

من کتاب میخونم. بچه هم دارم بعضی وقتا اذیت میشم ولی سعی میکنم حال خودمو خوب کنم با خواب و کتابو شیری ...

منم خودم دانشجوام

ولی واقعا دیگه از بس خونه موندم کشش درس خوندنم ندارم

همهاش خونه ام تازه دورکاری هم دارم همون مادر سوهر خواهر شوهرمم نمیبینم خانوادمم شهرستانن! ولی عصرها ...

خوش به حالت من به همینم راضیم

ولی نه ماشین داریم

نه شغل شوهرم طوریه که بتونیم بریم جایی

ساعت ده شب تازه از سرکار میاد😫

خیلی سخت میگیری.منم اوایل کرونا کاملا خونه بودم هیچجا نمیرفتم ولی دیگه چقدر؟هم خونه پدرومادرم میرم ه ...

خوب عزیزم مشکلم برای کرونا اینه که اگه بخوام خونه‌ی اونا برم باید با مترو برم چون نه ماشین داریم نه شغل شوهرم طوریه که هر هفته بتونه باهام بیاد

اسنپم که خدا تومن پولش میشه

خوش به حالت من به همینم راضیم ولی نه ماشین داریم نه شغل شوهرم طوریه که بتونیم بریم جایی ساعت ده ش ...

عصرها ماسک بزن برو سوپری یه کم خرده ریز بخر یا یه کم پیاده روی کن

کلاس انلاین شرکت کن

اینکه فقط خودمم و خودم شوهرمم شب میاد از سره کار بچه دارم نمیشم هیچیش خوب نیست آرزو دارم هیچکس م ...

میدونی بدترین حسی که دارم چیه؟

من طبقه بالای مادرشوهرمینام

حتی اگه هفته‌ای یه بارم هوس کنم برم خرید میپرن بیرون میگن کجا!

این بدتر حس زندونی بودن بهم میده