2777
2789
عنوان

کیا مثل من همش توو خونه‌ان؟ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست

منم عین خودتم تو شهر غریب خانواده شوهرم هستنن ولی رفت وامد نداریم با دوتا بچه شلوغ واینم بگم ک اصلا شوهرم نمیزاره بیرون هم برم همش وهمش تو خونه تنهام از صب تا شب 

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.استراحت مطلقم 😔

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

ی هنری یاد بگیر انجام بده روحیت عوض میشه

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
ی هنری یاد بگیر انجام بده روحیت عوض میشه

اصلا انگیزه‌ی هیچ کاریو ندارم از بس موندم خونه

خیر سرم دانشجوام قبلا انقدر خوب درس میخوندما ولی الان اصلا میگم به درک بذار هرچی میخواد بشه بشه!

اینکه فقط خودمم و خودم شوهرمم شب میاد از سره کار بچه دارم نمیشم هیچیش خوب نیست آرزو دارم هیچکس م ...

منم مثل تو هستم فامیل شوهر هستن که کاش نبودن نزدیکمون خودم کسی رو ندارم اینجا غریبم بچه دار هم نمیشم

منم مثل شمام واستراحت.دیگه کاری نمیشه کرد

حس میکنم افسرده شدم

شوهرمم اصن بفکر نیس

بهش میگم منو ببر ی دور بزنم بیرونو ببینم با مسخره بازی حرفامو رد میکنه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

تو باز دوتا آدم دوروبرت هست من از صیح تاشب تک و تنها با دوتا بچه کوچیک تو شهر غریب😕

البته از یک بهمن میرم مدرسه دیگه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حس میکنم افسرده شدم شوهرمم اصن بفکر نیس بهش میگم منو ببر ی دور بزنم بیرونو ببینم با مسخره بازی حرف ...

منم مثل شما دوقلو باردارم وسرکلاژ کردم مجبورم استراحت باشم حتی نمی تونم غر بزنم چون چاره ایی ندارم  خیلی وقته بیرون ندیدم 

خورشیدام خدایا بازم شکرت
منم مثل شما دوقلو باردارم وسرکلاژ کردم مجبورم استراحت باشم حتی نمی تونم غر بزنم چون چاره ایی ندارم & ...

من سرکلاژ نکردم ولی کیسه ابم داره میترکه

خداکنه فقط زودتر تموم بشه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍